A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Sfeervolle meubels en accessoires om je woning mee te verfraaien

Wil je wat meer sfeer brengen in je interieur, maar weet je niet precies hoe je dat voor elkaar krijgt? Op Deens.nl kun je terecht voor inspiratie en vind je merken als Urban Cottonits about RoMi, HOUE en Madam Stolz.

Vul loze ruimtes handig op

Die hoek onder de trap met -zo lijkt het- vooral loze ruimte. Wat moet je ermee? Deens.nl-klanten weten er wel raad mee. Op de site staat een foto van zo’n ‘onder-de-trap-plek’. De bewoner heeft er een relaxte House Doctor stoel neergezet. Het is de plek waar je even tot rust kan komen met een boek of tijdschrift. De kat nestelt zich ‘s nachts in het zachte kussen op de stoel. En soms is het ook gewoon een handige plek voor de schooltassen van de kinderen of de wasmand.

Opleuken van je tuintafel

Die mooie maar tikkeltje saaie witte tuintafel, hoe zorg je ervoor dat die wat meer warmte en vrolijkheid uitstraalt? Een paar ideeën. Een met de hand bedrukt tafellaken van Bungalow vol roze bloemen en goudgele blaadjes. En op tafel een grote gele (inderdaad passend bij het kleed!) vaas. Nu nog een mooie bos in de vaas en klaar ben je.

Handige kapstok

Rondslingerende jassen, schoenen en sjaals: daar wil je toch zo snel mogelijk van af. Een perfecte oplossing is een ruime basis kapstok met de naam Kees. Rechttoe rechtaan en vooral functioneel deze Kees. De grote, gekleurde haken kun je verplaatsen van links naar rechts. Naast je jas kun je ook je tas of een regenpak eraan hangen. Er is plek voor zeker 12 jassen en eronder, op de grond, kun je minstens evenveel paar schoenen kwijt. Bovenop is ruimte voor een mooi schilderijtje, je brillenkoker et cetera.

Presenteren van hapjes en zoetigheden

Valt er binnenkort een feestje te vieren. Ga je heerlijke hapjes en drankjes serveren? Wij kunnen schalen van HKliving van harte aanbevelen. Er zitten ronde en rechthoekige exemplaren bij. Stuk voor stuk zijn ze groot genoeg voor borrelhapjes als bitterballen, blokjes kaas, rauwe ham en mozzarella. Of, voor de zoetekauwen, een stuk taart, een bolletje ijs en een slagroomsoes.

Nog een tip tot slot. Nieuwe klanten van Deens krijgen op de eerste bestelling 10% korting.

https://www.deens.nl/