A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Originele tuinontwerpen met gebakken klinkers

Tuinonderhoud is een van de belangrijkste taken in het huishouden. Daarbij moet u niet alleen denken aan het wateren van de plantjes en het potten van bloemen, maar ook aan het onderhoud van de tegels. Ziet u vaak op tegen het onderhouden van de tuin, terwijl u wel graag een verzorgde tuin gerealiseerd wil? Kies dan voor keramische terrastegels van Bricks and Stones. Deze tegels zijn binnen een kwartiertje schoon te maken met water en een zachte bezem door het water in te laten trekken en er vervolgens met de bezem overheen te gaan. Daarnaast zullen keramische tegels niet snel lelijk worden, wegens het feit dat ze kleurvast en krasbestendig zijn. Klinkt dit als muziek in uw oren? Lees dan snel verder voor andere mogelijkheden in sierbestrating, die Bricks and Stones biedt.

Keramische terrastegels bestaan in vele soorten en maten en zijn daarom uitstekend geschikt voor een origineel tuinontwerp. Echter, voor de creatievelingen onder ons zijn er nog veel meer mogelijkheden. Hoewel gebakken klinkers meer onderhoud vereisen, zijn ze perfect voor het creëren van een bijzondere tuin. Gebakken klinkers bestaan namelijk in verschillende kleuren en worden uitgevoerd op een verscheidenheid aan manieren. Zo zijn er gezande en ongezande klinkers, waartussen het onderscheid bestaat dat gezande klinkers een laagje zand krijgen voordat ze de oven in gaan, waar ongezande klinkers dat niet hebben. Ook kunnen de klinkers na het ovenproces getrommeld worden, waarbij u moet denken aan een rustiekere uitstralen. Voor een origineel beeld kunt u ervoor kiezen om de verschillende kleuren klinkers met elkaar af te wisselen. Dit geeft een speels idee van de tuin en brengt wat meer leven in de brouwerij.

Bent u om? Dan gaan wij graag met u in gesprek over uw ideeën over het tuinontwerp en zullen wij mee denken over de mogelijkheden.

https://www.bricksandstones.nl/