A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Het isoleren van een huis

Het renoveren van een oud huis betekent niet alleen dat het interieur veranderd moet worden. Het houdt ook in dat de isolatie opnieuw gedaan moet worden, de vloer opnieuw gelegd moet worden en de muren opnieuw gestukt moeten worden. Waar je in een nieuwbouwhuis vaak geen last meer hebt van grote verbouwklussen, kom je in een oud huis in elke kamer wel een probleem tegen. Sommige dingen spreken voor zich, zoals het behangen van de muren. Tegen andere problemen loop je vaak pas later aan, omdat je daar simpelweg nog geen last van ondervond bij het verbouwen. Goede isolatie is zo’n probleem. In de zomer warmt het huis net zo snel op als dat de temperatuur buiten stijgt, terwijl het huis in de winter haast een iglo lijkt door de lage temperatuur die van buiten naar binnen verplaatst. Niet alleen zijn deze temperatuurwisselingen zeer vervelend voor de gezondheid, het leidt ook nog eens tot een hoge energierekening met alle gevolgen van dien. Hoe kun je dit oplossen?

Direct Een Kozijn heeft de oplossing voor alle isolatieproblemen. Door de REHAU-kozijnen die wij aanbieden, verzeker je jezelf van een goed geïsoleerd huis. De hoge isolatiegraad houdt de kou buiten in de winter en de warmte buiten in de zomer. Via een gebruiksvriendelijke configurator kunt u al uw wensen en eisen invullen, zodat u een kozijn op maat bestellen kan. Wij zorgen ervoor dat uw ideale kozijn in een handomdraai gerealiseerd wordt en binnen een paar dagen bij u afgeleverd wordt. U hoeft alleen nog even het glas te monteren voordat het kozijn in het raam gehangen kan worden. Wacht dus niet langer met kozijnen kopen!

Direct Een Kozijn is een professioneel bedrijf, dat voorziet in de behoefte van de klant. Wij doen graag een stapje extra en denken mee over de mogelijkheden in kozijnen.

https://directeenkozijn.nl/