A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Met bouwkundige keuring Leiden komt alles aan het licht

Schakel bouwkundige keuring Leiden in voor de keuring van uw nieuwe woning of bedrijfspand. Wanneer u een gebouw koopt, wilt u uiteraard dat het in goede staat wordt opgeleverd. Vooral bij nieuwbouw gebouwen is dit belangrijk want je koopt immers een gloednieuw gebouw. Helaas zijn niet alle gebreken meteen te zien en is het belangrijk dat je iemand inschakelt die er verstand van heeft. Bij bouwkundige keuring Leiden helpen we u hier graag mee verder en voeren dan ook graag de keuring voor je uit!

Een bouwkundige keuring Leiden is er voor iedereen

Voor een bouwkundige keuring kan iedereen bij ons terecht. Wij bieden graag onze diensten voor particulieren en zakelijke klanten, en van woningen tot bedrijfspanden. Ook bij appartementen en bestaande woonhuizen helpen we u graag verder. Bij bouwkundige keuring Leiden verzekeren we u dat alle gebreken aan het licht komen door onze experts. Onze experts vinden door hun velen ervaring alle gebreken in uw huis en zorgen ervoor dat u geen bouwval koopt. Dit zal u namelijk in de toekomst alleen maar meer geld gaan kosten.

Maar ook bij nieuwbouwwoningen of panden kan bouwkundige keuring Leiden u helpen. Vooral wanneer een gebouw nieuw wordt opgeleverd, wil je er niet na een paar maanden achter komen dat de muur aan het rotten is of er gaten in de muren of vloeren te vinden zijn. Wij zullen u middels ons rapport inlichten over de staat van het huis waardoor u eventueel de oplevering kan weigeren.

Het rapport van GE-vastgoed telt daarbij als proces-verbaal waardoor u ook in uw recht staat om een woning te weigeren. Om alles vast te stellen is het ook mogelijk om bij uw buren een nulmeting te houden waardoor u weet waar het huis aan moet voldoen.