A brand new year
Image default
Bedrijven

Lichaam detoxen

Elke dag opnieuw krijg je allemaal ongezonde stoffen binnen. Deze stoffen zorgen ervoor dat je lichaam niet meer op de juiste manier kan functioneren. Je lichaam raakt in de war en ziet dan bijvoorbeeld goede stoffen aan voor slechte. Ook zijn er veel slechte stoffen die binnen komen. Denk maar aan deodorant, uitlaatgassen, pesticiden en slecht eten. Hier wordt je lichaam niet blij van en het zal dan ook met alle kracht proberen om deze stoffen het lichaam uit te krijgen. Een manier om dit goed het lichaam uit te krijgen kan zijn door te detoxen.

 

Detoxen houdt in dat je je lichaam voor een langere periode onthoudt van alle gifstoffen die je normaal in je lichaam toestaat. Dit kan een goede manier zijn om te zorgen dat je bijvoorbeeld meer energie krijgt. Het wegwerken van alle slechte stoffen die je lichaam binnendringen kost je lichaam erg veel energie. Deze energie kan op deze manier in iets anders worden gestopt. Dit maakt dat je lichaam steeds gelukkiger wordt en steeds beter kan functioneren.

 

Een goede manier om te detoxen is door een ontgiftingskuur te volgen. Met dit dieet krijgt je lichaam wel de dagelijkse voedingsstoffen binnen die het nodig heeft, maar is het ook bezig om schoon te worden. Het schoonmaken van je lichaam moet eens in de zoveel tijd gebeuren zodat je lichaam zichzelf weer kan resetten. Dit kan ervoor zorgen dat je je beter voelt. Ook kan een smoothie dieet zorgen dat je gaat afvallen. Afvallen met smoothies wordt veel gedaan en is ook een van de makkelijkere manieren om snel af te vallen. Wil je bijvoorbeeld weer in die mooie jurk passen? Of moet je in de zomer weer in een bikini passen? Ga dan vooral een smoothie dieet volgen. Je zult je daarna gegarandeerd gezonder voelen.

http://www.drveggie.nl