A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Kies uit een ruim assortiment vloeren in Den Bosch

Heeft u onlangs een nieuwe woning gekocht en dient u nog een vloer te leggen? Of is de vloer van uw huidige woning aan vervanging toe? In beide gevallen slaagt u gegarandeerd in het ruime assortiment vloeren van Toon den Otter in Den Bosch. Hier vindt u vloeren in allerlei soorten en maten. Denk aan mozaïekvloeren, betonlook vloeren, natuursteenlook vloeren, houtlook vloeren, vintage vloeren en grootformaat vloeren. Waar gaat uw voorkeur naar uit? De specialisten van Toon den Otter horen het graag als u langskomt in de showroom.

Tegels voor vloeren en wanden vindt u in Den Bosch

Zoekt u naast tegels voor vloeren ook tegels voor wanden in de omgeving van Den Bosch? Kies dan voor tegelwerk aan de muren van Toon den Otter. Combineer bijvoorbeeld prachtige vloertegels met passende wandtegels. Zo maakt u van uw woning echt een geheel. U vindt een ruim aanbod aan wandtegels van bekende merken zoals Grespania, Rak, Cristacer, El Halcon en meer. Of u nu op zoek bent naar een ultra kleine tegels zoals mozaïek of een grootformaat tegel van 100 x 300 cm, u vindt het in het assortiment van Toon den Otter. Benieuwd naar de mogelijkheden? Doe alvast inspiratie op online.

Laat u adviseren over vloeren in de showroom in Den Bosch

Heeft u een aantal tegels op het oog die u mooi vindt? Maar weet u niet precies welke het best past in uw woning? In dit geval staan de specialisten van Toon den Otter voor u klaar. U bent van harte welkom in de showroom in Den Bosch om de vloeren te bekijken. Hier ontvangt, indien gewenst, persoonlijk advies. De experts luisteren naar uw wensen en bespreken uw situatie. Op basis daarvan adviseren zij u welke tegel het best in uw woning past. Van dinsdag tot en met zaterdag nodigen zij u graag uit in de showroom. Bekijk de website voor de actuele openingstijden. Buiten deze tijden kunt u ook op afspraak langskomen.

Gerelateerde artikelen

Popcorn maken met een popcorn machine!

Veilige raambekleding voor katten

Zo vind jij een goede slotenmaker