A brand new year
Image default
Woning en Tuin

De beste makelaar uit Utrecht

Of het nu gaat om de verkoop van uw huidige woning of de aankoop van een nieuw huis; u wilt zeker weten dat u bij de beste makelaar van Utrecht en omgeving zit. Betrouwbaarheid, heldere communicatie en uiteindelijk een goede prijs voor uw huis. Dat zijn de belangrijkste pijlers bij Paul Dijkstra Makelaardij Utrecht. In dit artikel leest u alles over de diensten die wij bieden.

Verkopen van uw woning

Paul Dijkstra Makelaardij heeft een jarenlange ervaring en deskundigheid opgebouwd binnen de Utrechtse woningmarkt. Zo streven wij altijd naar de beste woningprijs voor u als woningeigenaar. Service staat bij ons voorop. Van het eerste gesprek tot aan de afhandeling; wij garanderen altijd een persoonlijke aanpak. Iedere situatie is anders en daarom zijn we altijd benieuwd naar uw verhaal zodat we het verkoopproces zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen. Zo kunt u onderaan de streep uw woning verkopen tegen de beste prijs. Wij kennen als makelaar Utrecht de lokale markt en helpen u graag door het gehele proces. Van waardebepaling tot aan de verkoop. Altijd open en transparant; zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Wat kunt u in het kort van ons verwachten?

 • Indien nodig een taxatierapport
 • Tips om uw woning beter verkoopbaar te maken
 • Hoogwaardige foto’s
 • Digitale plattegronden op schaal gemaakt
 • Een uitgebreide brochure (digitaal en geprint)
 • Bezichtigingen en informatievoorziening potentiële kopers

Aankopen van een woning

De aanschaf van een huis is een kostbare aankoop. Daarom wilt u zeker weten dat u goed voorbereid bent. Inzicht in de huidige woningmarkt is daarom essentieel. Zeker in deze tijd waarin woningen tegen hoge prijzen en in een snel tempo worden verkocht wilt u zeker weten dat u een verstandige keuze maakt. Wij weten altijd een uitstekende aankoop te realiseren door onze scherpe onderhandelingen en commerciële expertise. Bij ons als NVM Makelaar Utrecht bent u verzekerd van een goede aankoopprijs van uw woning en een professionele afwikkeling.

Kennismaking

Van te voren nodigen we u altijd uit om kennis met elkaar te maken. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en het budget wat u beschikbaar heeft voor de aankoop van een nieuwe woning. Daarnaast zullen we het hebben over het verloop van het aankooptraject en wat u kunt verwachten van onze dienstverlening.

Woningen op maat

Daarna zullen wij beschikbare woningen voor u gaan zoeken die voldoen aan uw woonwensen en uw budget. Wanneer wij deze hebben zullen we dit altijd met u bespreken en u voorzien van alle informatie. Omdat wij een groot netwerk hebben in omgeving Utrecht kunnen wij u vaak woningen tonen die nog niet op de markt zijn. Zo krijgt u bij ons als makelaar Utrecht een voorsprong op andere potentiële kopers.

Bezichtiging

Wanneer u interesse heeft in één van de woningen zullen wij samen met u een bezichtiging inplannen. Onze aankoopmakelaar zal met u mee gaan en u begeleiden tijdens de bezichtiging. Nadat u de woning bezocht hebt zullen we alles evalueren om het voor beide partijen helder en transparant te houden.

Advies

Wij zullen u adviseren over de bouwkundige staat van het huis en daarnaast de waarde van de woning bepalen. Zo komt u altijd goed beslagen ten ijs. Indien nodig kunnen wij u in contact brengen met externe specialisten binnen de branche.

Waarom kiest u voor Paul Dijkstra Makelaardij?

Met trots kunnen wij onszelf NVM makelaar Utrecht noemen. Dit houdt in dat wij aangesloten zijn bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Dit zorgt ervoor dat wij aan verschillende kwaliteitseisen op het gebied van kennis en service moeten voldoen. Zo bent u ervan verzekerd dat onze juridische en vakinhoudelijke kennis actueel is en dat ook onze dienstverlening conform NVM standaard is.

Dit is waar wij voor staan:

 • Jarenlange ervaring in de Utrechtse woningmarkt
 • Lid van NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars)
 • Altijd open en transparant
 • Beste prijs voor uw woning
 • Groot netwerk in Utrecht en omgeving
https://makelaar-utrecht.nu/