A brand new year
Image default
Gezondheid

Het gebruik van de e sigaret

Op steeds meer plaatsten wordt tabaksrook als hinderlijk gezien. Op die plaatsen is een elektrische sigaret een uitkomst. Maar de e sigaret heeft veel meer voordelen dan lekker genieten zonder dat u overlast geeft; in deze blog een kleine opsomming van de voordelen.

De auto

Sigaretten roken in een auto is eigenlijk niet te doen. Op termijn gaat de auto ronduit stinken. Ook is morsen van as niet te voorkomen; u let beter op de weg dan dat de as in asbak terecht komt. Rond de asbak allemaal asresten is daardoor niet te voorkomen. De bekleding van het dak wordt door de tabaksrook steeds bruiner en de lucht trekt in de bekleding. Luchtverfrissers voor in de auto werken zeer beperkt; kortweg uw auto wordt één grote asbak wat weer problemen geeft bij verkoop of inruilen van de auto. Als u weinig rookt dan zou u voor en na de autorit kunnen roken, maar lastig is het bij een lange autorit. U krijgt trek in een sigaret, en denkt dat één met het raam open wel gaat. Handiger is een e sigaret in de auto. Tijdens de rit lekker genieten terwijl uw auto schoon en netjes blijft.

In huis en in een bedrijf

Gelijk de voordelen van in de auto, is een e-smoker ook prettig voor in huis. Een huis waarin gerookt wordt ruikt minder fris. Tabaksrook trekt in de gordijnen en het plafond wordt bruin van de nicotine aanslag. Dit geldt ook op het werk. Op veel werkplekken is een rookverbod maar gedogen ze aldaar een e sigaret. Daarbij; als u net gerookt heeft tijdens een pauze, en daarna een overleg in gaat, dan ruikt u nog enige tijd daarna naar die sigaret. Bij een elektrische sigaret is dat niet het geval. Dus ook in huis en op een kantoor of ander bedrijf is een e-smoker een uitkomst.

Goedkoop en lekker

Tabakswaar is duur. De hoeveelheid sigaretten die u nu rookt terugbrengen is in feite dik verdienen. Met een e sigaret gaat dat vanzelf. Als u in de auto, en als u ergens op bezoek bent, en in huis en op het werk elektrisch gaat roken, consumeert u vanzelf minder sigaretten met een enorm financieel voordeel. Over het algemeen gaat er olie in een e-smoker, en deze olie aanschaffen is fors goedkoper dan het kopen van sigaretten. Daarbij is die olie te verkrijgen in verschillende smaakjes. Daarin kunt u variëren, zo nog meer genieten, en dat voor een lage prijs.