A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Alles wat je moet weten voor het kopen van LED armaturen

Naast gewone lampen worden ook tl buizen steeds vaker vervangen door een meer energiezuinig alternatief: LED verlichting. Hier bij zul je ook je armaturen moeten vervangen. Deze komen in allerlei soorten en maten, zo heb je een LED armatuur waterdicht is en heb je armaturen die alleen geschikt zijn voor gebruik binnen. In dit artikel lees je alles wat je wilt weten voordat je een LED armatuur gaat kopen en over LED tl verlichting. Lees dus snel verder.

Een felle lichtbron voor een lage prijs

TL lampen staat er natuurlijk om bekend dat ze een felle lichtbron zijn. Daardoor zijn tl buizen uitermate geschikt voor scholen, kantoren en ziekenhuizen. Ook energiezuinige tl buizen geven dit felle licht af. Bij Lightexpert kun je deze lichtbronnen met bijbehorende armaturen voor een voordelige prijs aanschaffen. En het voordeel stopt niet bij alleen de prijs.

Energiezuinig met een lange levensduur

Naast de voordelige prijs van LED verlichting bij Lightexpert kun je ook nog eens heel veel besparen op je energierekening. LED lampen zijn namelijk veel zuiniger in energieverbruik dan normale tl verlichting. En alsof de lagere energierekening nog niet genoeg is hebben LED tl buizen ook nog eens een langere levensduur dan gewone lampen. De lampen hoeven dus ook minder vaak vervangen te worden.

Een armatuur kopen

Met nieuwe armaturen kun je ook je lichtopbrengst in branduren verhogen. Er zijn verschillende soorten armaturen die je kunt kopen. Welke je nodig hebt ligt aan de locatie van je lamp. Armaturen voor binnen beschermen nauwelijks tegen stof en water. Daarnaast zijn er armaturen die tegen water, stof en scherpe voorwerpen kunnen beschermen. Deze armaturen zijn dus het meest geschikt voor gebruik buiten. Meer informatie hierover vind je op de website van Lightexpert. Neem dan ook meteen een kijkje in het aanbod.