A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Aan de slag met constructielijm

Tijdens een klus in huis kan constructielijm de uitkomst bieden om stevige verbindingen te creëren. Denk bijvoorbeeld aan het in elkaar zetten van een kast. Door de delen van de kast te verlijmen zitten de delen niet alleen steviger tegen elkaar aan, maar wordt het kastje ook direct een stuk steviger. Een goede constructielijm die voor verschillende klussen in huis gebruikt kan worden, is de Rectavit constructielijm. Deze constructielijm is vaak watervast en niet-bruisend, wat de Rectavit constructielijm perfect geschikt maakt voor tal van professionele toepassingen.

Niet-bruisende constructielijm

De Rectavit constructielijm is vaak niet-bruisend. Dit betekent dat de lijm de verbinding niet openduwt. Ondanks dat de lijm niet-bruisend is, heeft de constructielijm toch een vullend vermogen, waardoor de lijm ook te gebruiken is op onderdelen die niet perfect op elkaar passen. Verder is het gebruik van klemmen om de te verlijmen delen bij elkaar te houden ook niet nodig. Je hoeft Rectavit constructielijm namelijk alleen maar aan te drukken en op zijn plek te houden totdat de lijm uit de naad komt. Ideaal dus als klemmen niet nodig is.

Onzichtbare naden en een krachtige werking

Rectavit heeft veel verschillende soorten en kleuren constructielijm in haar assortiment. Zo kun je kiezen voor zwart, wit, transparant of houtkleurig. Hierdoor kun je de Rectavit constructielijm perfect op jouw projecten afstellen en zorg je ervoor dat de naden vrijwel altijd onzichtbaar zijn. Vrijwel iedere Rectavit constructielijm bevindt zich in klasse D4, wat betekent dat de lijm watervast is en zowel binnenshuis als buitenshuis gebruikt kan worden.

https://www.lijmshop.be