A brand new year
Image default
Bedrijven

Waarom een waterkoeler kopen?

De voordelen van een waterkoeler kopen

Een waterkoeler kopen voor uw bedrijf kent vele voordelen. Deze voordelen zijn natuurlijk niet enkel voor de grote bedrijven, maar gelden ook zeker voor de kleinere ondernemingen. Waterkoelers kopen voor een bedrijf is dan ook zeker niet gek. Wij geven u in dit blog artikel graag meer informatie over de waterkoeler van Sprankle.

Stimuleer het drinken van water

Waterkoelers kopen en installeren op de werkplek stimuleert direct het drinken van water. Het is natuurlijk algemeen bekend dat het drinken van water erg gezond is. Voor een werkgever is het daarnaast ook erg belangrijk dat het personeel gezond is. Door een waterkoeler van Sprinkle te installeren, is dit natuurlijk een goede manier om het personeel gezond te houden!

Een extra filter in een waterkoeler

Een ander voordeel is dat een waterkoeler altijd een extra filter bevat. Het water in de koeler is daardoor van betere kwaliteit dan het reguliere kraanwater. Daarnaast kan het ook nare geurtjes en smaakjes uit het leidingwater halen. Dit zorgt voor een beter en lekkerder water, wat daarnaast natuurlijk ook nog eens gekoeld is!

Een waterkoeler aanschaffen is goedkoper

Uiteindelijk wilt u natuurlijk voorkomen dat het personeel steeds met nieuwe plastic flesjes water aankomt. Hierdoor brengt een waterkoeler ook nog meer goede effecten met zich mee. Allereerst zullen natuurlijk alle plastic flesjes verdwijnen. Dit is goed voor de portemonnee en voor het milieu. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat er weer ruimte vrij komt in de koelkast voor andere producten.

Een waterkoeler in uw bedrijf plaatsen

Bent u nog niet helemaal overtuigd van de voordelen van een waterkoeler? In veel gevallen kunt u de mogelijkheid krijgen om hem uit te testen. Hierdoor ziet u direct de voordelen tot werking komen in uw bedrijf!

https://sprankle.info/