A brand new year
Image default
Winkelen

Leuke webshops – voordelig online winkelen

Nu we allemaal zo veel mogelijk tijd thuis doorbrengen, krijgen webshops het steeds drukker en worden ze steeds populairder. Winkels Utrecht zijn helaas voor nu eventjes verleden tijd, maar well hello online winkeltrend. Op het internet zijn talloze webshops te vinden die de mooiste home spullen, elektronica, accessoires, schoenen en kleding verkopen. De een nét (of een heel stuk) duurder dan het ander. Dat je momenteel veel thuis zit, hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je er niet fleeky uit kunt zien én je comfortabel kunt voelen. Online winkelen wil je immers wel voor de beste prijs-kwaliteit verhouding. Daarom hebben wij de 3 leukste webshops voor jou op een rijtje gezet. Deze zijn niet alleen veilig en betrouwbaar om de allerleukste en hipste kleding en accessoires te bestellen, maar ze zijn ook nog eens heel erg betaalbaar!

Otrium

Een van onze favoriete webshops is Otrium. Meld je hiervoor aan (e-mailing kun je uitschakelen) en schaf de leukste (designer) merken voor een prikkie aan. Otrium biedt (iets oudere collecties, maar soms ook nieuw) merkkleding aan met meestal meer dan 50% korting. Zo kun jij altijd de leukste kleding, schoenen, of accessoires scoren tegen een leuk prjisje. Ze verkopen artikelen van onder andere de merken: Fabienne Chapot, Nubikk, Fred de la Bretoniere, Anecdote, Aaiko, Scotch & Soda en nog veel meer! Hier krijg je dus letterlijk meer voor je geld, en dit ook nog eens gedurende het hele jaar. Wie wil dat nou niet? Is er een foutje gemaakt (door Otrium), dan ontvang je ook nog eens je gehele aankoopbedrag (incl. verzendkosten) terug, plus een cadeaubon van €10,-. Aan de service ontbreekt dus ook niets. Doe jij jouw online aankopen liever via je smartphone? Download gratis de Otrium app. 

Zalando lounge

Een andere betrouwbare webshop (ook met app) is Zalando Lounge. Deze shop verkoopt merken en luxe designermerken tegen hoge kortingen. Eens in de zoveel weken verkopen ze ook top designermerken als Burberry, Dolce & Gabbanna enzovoort. Mis deze outlets niet, want de artikelen worden tegen zeer hoge kortingen van 40%-70% aangeboden. Iets wat je als kleding en accessoires liefhebbers echt niet wilt missen!

Kortom, goede kortingen scoren is met deze twee tips gegarandeerd!