A brand new year
Image default
Financieel

Keeping, de nieuwe manier van uren registratie!

Vandaag is het na maanden hard werken eindelijk zo zover! De bètaversie van de webapplicatie wordt gelanceerd. Met trots presenteren wij Keeping, de manier om simpel werktijd bij te houden en inzichtelijk te maken. Binnenkort wordt ook de iOS- en Android-applicaties gelanceerd.

 

Achtergrond

Omdat wij als ondernemers al vaak te maken hadden met tijdsregistratie, begrijpen wij als geen ander de frustraties die hierbij komen kijken. Zo hebben wij ook gewerkt met bijvoorbeeld Excel, desktop-applicaties, internationele SaaS en Nederlandse administratiepakketten. Wat ons hierbij opviel is dat veel oplossingen gericht zijn op uurtje-factuurtje, maar niet echt verder gaan dan dat. Wat we ook hebben gemerkt is dat andere oplossingen wel erg compleet zijn, maar veel te moeilijk om mee te werken. Om deze redenen hebben wij Keeping ontwikkeld. Keeping is een complete oplossing, ontwikkeld voor en door Nederlandse ondernemers.

 

Keeping

Het voordeel aan Keeping is de flexibiliteit waarmee jij je tijdsregistratieproces inricht. Zo kan je projecten aan en uit zetten die je wel of niet nodig hebt. Daarnaast is de applicatie helemaal goed te gebruiken op een smartphone of tablet. Er wordt ook gewerkt aan uitgebreide apps voor iOS en Android. Daarnaast kijkt Keeping verder dan enkel tijdsregistratie. Hier wordt later meer over verteld.

 

 

 

Benieuwd naar Keeping?

Vandaag wordt de eerste versie van de Keeping app geïntroduceerd. Deze versie is al aardig compleet, maar er staat nog veel meer op stapel. In de komende weken zullen er een aantal artikelen volgen met meer informatie. Volg hoe Keeping-urenregistratie jou helpt met onderstaande:

  • Voorkomen van WBSO-administratieproblemen
  • Hoe kan je Keeping gebruiken als softwareontwikkelingsbureau?
  • Simpel nieuwe offertes opstellen, met informatie uit eerdere projecten.
  • Effectief factureren met overzichtelijke rapportages

 

Keeping is een compleet pakket dat altijd gratis is voor de ZZP’er! We zijn nog steeds druk bezig met de ontwikkeling. Nieuwe plugins, applicaties, features, plugins en een API worden in het aankomende jaar uitgerold. Probeer Keeping en ervaar het gemak van moeiteloze tijdsregistratie zelf. Geniet nu van het voordeel dat tijdens de bèta de hele applicatie gratis is! 

 

https://keeping.nl/