A brand new year
Image default
Winkelen

Hoe bouw je een succesvolle webshop?

Een succesvolle webshop begint natuurlijk niet bij een de webshop zelf. Je moet eerst een product hebben waarin je gelooft en een product wat ook verkoopbaar is. Wil je een product met hoge marges of wil je een product met lage marges? Dan denk je bij jezelf natuurlijk al gelijk hoog, alleen kijk eens naar de action! Je hebt dus verschillende soorten businessmodellen waarmee je met beide succes kan bereiken!

Hoe kies je een product?

Ik denk dat je het best kan kijken naar een product dat je zelf ook zou kopen. Kies een product waarbij jij echt in de schoenen van een klant kan gaan staan. Zo vind je ook punten wat je minder vindt aan een product en kan je hier misschien wel een oplossing voor vinden. Daarnaast ben je natuurlijk veel enthousiaster. Zelf heb ik een shop in huiden en vachten; denk hierbij aan koeienhuiden en schapenvachten. Deze producten passen bij mij en wat ik mooi vind in een woning. Een vloerkleed koeienhuid kan bij de juiste inrichting in het juiste huis echt prachtig zijn! En buiten een vloerkleed van koeienhuid kan een schapenvacht texel op tafel, op de stoel of over de bank ook een warme sfeer geven.

Naast dat het product verkoopbaar moet zijn en jij dit product helemaal geweldig vindt, is het handig ook te kijken naar hoe je een product gaat verkopen. Een product hebben is één, maar mensen moeten je ook weten te vinden. Kijk hiervoor naar de kansen online!

Hoe bereken je de online kansen?

Je hebt pull en push marketing. Bij push ben je aan het zenden en hiervoor kan je social media gebruiken. Dit is om je product bij veel mensen te laten zien en hopen dat je wat verkoopt. Zijn mensen zelf al geïnteresseerd in je product, gaan ze bijvoorbeeld zoeken in google en sta jij hier met je website doordat je jouw zoekmachine marketing goed hebt geregeld, dan noemen we dit pull marketing.

Je kan je kansen berekenen daar te kijken naar je concurrentie. Je kijkt naar de shop, de backlinks en de pagina autoriteit. Zegt je dit nou nog helemaal niks, dan adviseer ik je een online marketing bedrijf te benaderen.

Een webshop bouwen of laten bouwen

Heb je hier nou echt helemaal geen kaas van gegeten? Laat dan een shop bouwen aangezien een shop bouwen niet zo moeilijk is, alleen een kwalitatieve, conversie gerichte en technisch goede shop echt een ander verhaal is!

https://koeienhuid-schapenvacht.nl/