A brand new year
Image default
Winkelen

Het bekendste merk van dit moment

Ray-Ban is in de zonnebrillenindustrie wereldwijd de marktleider. Naast kwaliteit staat het merk bekend om de modieusiteit en de grote verscheidenheid aan modellen. Waar het ooit begon met de pilotenbril de aviator, zijn door de jaren heen veel nieuwe modellen, monturen, glazen en uitvoeringen succesvol op de markt gebracht.

Celebs dragen Ray-Ban

Door de grote populariteit van het merk, de klasse en allure die het uitstraalt zijn er wereldwijd ‘celebrities’ die het merk promoten, simpelweg door een Ray-Ban te dragen. Een kleine greep uit de beroemdheden: Penelope Cruz, Al Pacino, Anna Kendrick, Jamie Hince, David Beckham, Justin Bieber en zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. Het lijkt wel bijna of je er niet bijhoort zónder Ray-Ban zonnebril!

Kies je model en ga verder

Bij fuva.nl bestel je online je model en uitvoering Ray-Ban zonnebril naar keuze. Snel, veilig en eenvoudig. Klik onder zonnebrillen naar Ray-Ban en je krijgt een keur aan modellen. Een kleine greep maar weer: de Aviator, de Wayfarer, de Clubmaster, de Oval, de Neutral, de Round en de Sport. Al deze modellen zijn in meerdere kleuren montuur verkrijgbaar, van zilver tot goud, van rood tot bruin, van blauw tot wit en alles wat er tussen zit. Ook de glazen zijn in vele kleuren van de regenboog beschikbaar. Vervolgens kun je een keuze maken voor het type glas.

Type glas

Naast de normale glazen (bij Ray-Ban groen of bruin) zijn er de gradient glazen: glazen die onderin wat lichter zijn dan bovenin, hierdoor bepaal je door op of juist neer te kijken de optimale zonbescherming en kleurhelderheid. Dan zijn er nog de mirror glazen: dit zijn glazen waar over de kleur glas een gespiegeld laagje wordt aangebracht. Al deze soorten glazen zijn tevens verkrijgbaar in gepolariseerde glazen: hierdoor worden je ogen extra beschermd tegen zonweerkaatsingen op natte, witte en gladde oppervlakten.

http://www.fuva.nl/zonnebrillen/ray-ban/