A brand new year
Image default
Wijn

Italiaanse wijnen van Blend by Divino, speciaal voor jou voorgeproefd!

Blend by Divino is een Nederlandse wijnhandel, gespecialiseerd in de import van exclusieve wijnen uit Italië. Het bedrijf heeft een duidelijke missie: de beste Italiaanse wijnen naar Nederland brengen. Wat Blend by Divino onderscheidt van andere wijnimporteurs is hun persoonlijke benadering.

Beste Italiaanse wijnen geselecteerd voor de klant

De oprichters van de Italiaanse wijnhandel Blend by Divino reizen meerdere malen per jaar naar Italië om wijngaarden te bezoeken, wijnhuizen te verkennen en rechtstreeks met wijnmakers te praten. Deze manier van inkopen stelt hen in staat om wijnen te selecteren die niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook authentiek de Italiaanse wijntraditie weerspiegelen.

Hoogst persoonlijk in Italië wijn selecteren

Een groot voordeel van deze persoonlijke selectie is de garantie van kwaliteit en uniciteit. Doordat Blend by Divino zelf de wijngaarden bezoekt en de wijnen selecteert, kunnen zij er zeker van zijn dat ze alleen de beste wijnen importeren. Dit betekent dat klanten toegang hebben tot wijnen die anders moeilijk te verkrijgen zouden zijn. Bovendien zorgt deze werkwijze ervoor dat de wijnen een verhaal hebben; klanten krijgen niet alleen een fles wijn, maar ook een stukje van de Italiaanse cultuur en traditie. Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat de klant zich meer verbonden voelt met de wijn en de oorsprong ervan.

Italiaanse wijn: ook voor de horeca

Voor horecazaken biedt Blend by Divino een uitgebreid assortiment van wijnen die perfect zijn voor elk menu. Restaurants en bars kunnen via het bedrijf specifieke wijnen bestellen die passen bij hun culinaire aanbod.

Dit is een enorm voordeel, omdat horecazaken hierdoor unieke wijnen kunnen aanbieden die niet in de reguliere detailhandel te vinden zijn. Dit geeft hen een onderscheidend vermogen en de mogelijkheid om hun gasten een bijzondere wijnervaring te bieden. Daarnaast kan Blend by Divino door hun directe inkoop bij de producenten vaak scherpere prijzen hanteren, wat voordelig is voor horecazaken die met marges moeten werken.

Italiaans wijnpakket cadeau geven

Een ander belangrijk aspect van Blend by Divino is hun aanbod van wijn cadeaupakketten. Klanten kunnen op de website van het bedrijf gepersonaliseerde wijnpakketten bestellen voor diverse gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea of feestdagen. 

De cadeaupakketten zijn zorgvuldig samengesteld en kunnen naar wens worden aangepast. Het voordeel hiervan is dat klanten een uniek en persoonlijk cadeau kunnen geven dat niet alleen van hoge kwaliteit is, maar ook blijk geeft van aandacht en zorg. Bovendien worden de pakketten mooi verpakt, wat bijdraagt aan de feestelijke presentatie.

  • Voor individuele wijnliefhebbers is er de garantie van hoogwaardige, zorgvuldig geselecteerde wijnen met een authentiek verhaal.
  • Horecazaken profiteren van een exclusief assortiment dat hen helpt zich te onderscheiden en hun gasten een unieke ervaring te bieden.
  • En voor klanten die op zoek zijn naar een bijzonder cadeau, biedt Blend by Divino prachtig samengestelde wijnpakketten die elke gelegenheid speciaal maken.

De combinatie van persoonlijke selectie, directe import en klantgerichtheid maakt Blend by Divino tot een toonaangevende speler in de Nederlandse wijnmarkt.

https://blendbydivino.nl/