A brand new year
Image default
Vervoer en transport

Verhuistips verhuisbedrijf Rotterdam Snelle Jongens

Als u gaat verhuizen dan heeft u een drukke en stressvolle tijd voor de boeg. Er valt namelijk enorm veel te regelen en dat moet u allemaal in goede banen zien te leiden. Ook wanneer u een verhuisbedrijf inhuurt, betekent niet dat u niets meer te doen heeft. Een verhuizing moet wel goed voorbereid worden, zodat het verhuisbedrijf op de dag van de verhuizing direct bezig kan gaan met het overbrengen van de inboedel. Woont u in de omgeving van Rotterdam of verhuist u naar deze omgeving, dan is verhuisbedrijf Rotterdam Snelle Jongens een professioneel verhuisbedrijf die u op de dag van verhuizing snel kan voorthelpen. Enkele tips waar u rekening mee moet houden wanneer uw verhuizing eraan zit te komen. 

De voorbereiding

Het spreekwoord ‘een goede voorbereiding is het halve werk’ klopt helemaal. Als u zich goed heeft voorbereid, dan bespaard dit u veel tijd en geld tijdens de verhuizing. Het is bijvoorbeeld verstandig om grote objecten, waarvan u niet weet of ze goed door de deur of van de trap komen op te meten. U kunt hier dan alvast rekening mee houden met het eventueel verwijderen van ruiten of het huren van een verhuislift. 

Ook moet u nagaan of u alle meubels wel daadwerkelijk nodig heeft in uw nieuwe woning. Zijn er meubels die weg kunnen, breng die dan ook direct weg naar het containerpark of de kringloopwinkel. Het is natuurlijk jammer om op de dag van de verhuizing meubels over te huizen die u naderhand toch weg gaat doen. 

 

Inpakken

U zult het meeste tijd kwijt zijn aan het inpakken van alles wat mee moet naar uw nieuwe woning. Bij het verhuisbedrijf kunt u vaak verhuisdozen huren of u spaart in de loop der tijd zelf een voorraad dozen. Pak alles zo functioneel mogelijk in. Zware spullen onderin de doos en pak breekbare spullen, zoals servies eerst goed in met bijvoorbeeld noppenfolie. Zorg dat u vloeistoffen goed afsluit zodat er niets kan lekken. 

Een belangrijk onderdeel bij het inpakken is het labelen van de verhuisdozen. Schrijf op de dozen de plek waar deze naartoe moet. Het verhuisbedrijf zet de betreffende dozen in uw nieuwe woning dan op de juiste plek en u kunt zo veel gestructureerder werken. 

De verhuisdag

Wanneer u alles goed heeft voorbereid, dan zal de verhuisdag veel ontspannender verlopen. Het verhuisbedrijf kan dan direct aan de slag om de dozen en meubels naar uw nieuwe woning te verhuizen. Het is leuk als mensen u willen helpen, maar zorg wel dat niemand de medewerkers van het verhuisbedrijf in de weg lopen. Zorg deze dag ook voor opvang voor de kinderen en huisdieren. 

Verhuisbedrijf Rotterdam Snelle Jongens, zal u deze dag doorhelpen door uw inboedel professioneel te vervoeren naar de nieuwe locatie. Neemt u daarom contact met ons op voor een zo onbezorgd mogelijke verhuizing.

https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/verhuisbedrijf-rotterdam/