A brand new year
Image default
Vervoer en transport

Pakketjes snel & veilig versturen

Producten snel en veilig verpakken

Bent u voor het logistieke proces binnen uw bedrijf op zoek naar een goede machine die voor u producten kan verpakken? Bij Idépack hebben we een groot aantal perfecte machines voor deze taak klaarstaan. We verkopen namelijk horizontaalwikkelaars van verschillende merken. Machines die er helemaal op zijn ontwikkeld om u het verpakken van materialen zo eenvoudig mogelijk te maken. Op deze manier zorgt u ervoor dat het logistieke proces bij uw bedrijf soepel blijft lopen en dat u dit zelfs kunt versnellen. Dit alles met de zekerheid die een professionele verpakkingsmachine u kan geven.

 

Professioneel producten inpakken

Het verpakken van producten en materialen is een klusje dat zo professioneel mogelijk moet gebeuren. Op deze manier zorgt u er namelijk voor dat de producten die u wilt versturen in een goede staat blijven bij het verzenden. Beschadigingen onderweg kunnen natuurlijk altijd voorkomen, maar niet als u ervoor zorgt dat het product stevig is ingepakt. We raden u dan ook aan om een goede machine voor het machinaal inpakken van producten aan te schaffen. Dit is zeker aan te raden als u een productieproces heeft waarbij zeer veel verpakt moet worden. Als dit allemaal met de hand gedaan moet worden is dit een flink karwei, waarbij het natuurlijk ook altijd mogelijk is dat er iets misloopt. Met horizontaalwikkelaars van Idépack hoeft u hier niet bang voor te zijn.

 

Verschillende soorten verpakkingsmachine

Als u een verpakkingsmachine zoekt voor uw bedrijf, dan hebben wij in het assortiment de beste machines voor u klaarstaan. We verkopen machines van bekende merken op dit gebied, zoals bijvoorbeeld Atlanta, Comarme, Palomat en Transpak. Machines in meerdere verschillende uitvoeringen. U kunt bij ons terecht voor vol automatische machines, maar ook voor semi automatische modellen. Wij verkopen u deze machines tegen eerlijke prijzen. We hebben daarnaast een assortiment aan jong gebruikte machines klaarstaan, die u tegen nog scherpere prijzen aan kunt schaffen. Uiteraard vertellen wij u graag meer over de verschillende machines, zodat u hier de juiste keuze uit kunt maken. Schroom dan ook niet om hier contact over op te nemen met ons, we staan u graag te woord!

 

Kies de juiste horizontaalwikkelaar

Als u een goede wikkelmachine aan wilt schaffen, is het goed om hier eens de tijd voor te nemen om een keuze te maken. We hebben meerdere verschillende machines in het assortiment staan, die allemaal zo hun voordelen hebben. Ze zijn er allemaal op ontwikkeld om het productieproces voor u en uw mensen zo eenvoudig mogelijk te maken. Machines die ervoor zorgen dat uw producten en materialen stevig zijn ingepakt en niet meer verder kunnen beschadigen. Naast de machines verkopen wij ook verpakkingsmaterialen. Stevig materiaal, dat u zonder voorbehoud in kunt zetten om te zorgen voor een stevige en betrouwbare verpakking. Ook op dit gebied geven wij u graag advies. U kunt altijd even contact met ons opnemen om een afspraak met ons te maken en meer over onze producten te weten te komen.

 

https://www.idepack.nl/verpakkingsmachines/