Kom de allerleukste weetjes als eerste te weten!

We zijn allemaal mensen en allemaal hebben we wel een beetje het nieuwsgierige in ons. De ene natuurlijk al wat meer dan de andere. Maar bepaalde zaken weten we nu eenmaal graag en veel mensen zijn toch graag op de hoogte over van alles en nog wat. Al is het maar om over veel zaken te kunnen meepraten. Wanneer jij graag wat socialer wordt en je in algemene gesprekken ook wat meer te zeggen wil hebben, dan kan je je algemene kennis bijschaven met interessante weetjes! 

Leuke wist je datjes om over mee te praten 

‘Wist jij dat 8% van de mensen bang is van de tandarts?’ of ‘Wist jij een kus van 1 minuut maar liefst 26 calorieën verbrandt?’. Allemaal leuke vragen om tijdens een algemeen gesprek over mee te praten. Er zijn immers nog zoveel dingen waar we niets van weten en dan is een website als wist-je-dat.nl heel erg handig! Dit is een website waarop allerlei interessante weetjes staan over allerlei verschillende categorieën. Zo zijn er onder andere weetjes over lifestyle, muziek, geschiedenis en reizen. 

Dokter Google 

Tegenwoordig zoeken mensen allerlei zaken op op het internet als het over gezondheid gaat. We willen allerlei zaken weten en gaan daarom op zoek bij Dokter Google. Voor echte medische zaken is er natuurlijk nog steeds de huisarts, maar voor kleine weetjes over gezondheid is er dus nu ook wist-je-dat.nl. Zo vind je bijvoorbeeld handige tips voor als je schrik hebt om naar de tandarts te gaan en redenen waarom zeezout eten gezond is. Wanneer je een bezoekje hebt gebracht aan deze leuke website, heb je de volgende ochtend op kantoor een leuke Wist je dat te vertellen. 

Gezondheid weetjes en andere feitjes 

Van bepaalde zaken die je wel eens hoort, twijfel je soms of het nu wel echt waar is dat het maar fabeltjes zijn. Wanneer je nog eens zo’n weetje hoort, kan je eens gaan kijken op wist-je-dat.nl of je dit feitje of weetje terug kan vinden op deze site. Staat die er tussen? Dan mag je er zeker van zijn dat het juist is. Hoor je andere gezondheid weetjes waar juist het tegenovergesteld over wordt gezegd op deze website? Dan kan je een leuke discussie voeren met die persoon. Stof voor een leuk gesprek vind je daar dus altijd!