A brand new year
Image default
Vakantie

Een fijne kamer per uur huren

In sommige gevallen kan het huren van een kamer per uur in plaats van per dag, of per nacht ontzettend van pas komen. Dit is hier in geen enkel opzicht een probleem. Sterker nog: een kamer per uur huren op de plek waar u bent is de meest verstandige optie die er is. In dit hotel kunnen de gasten zonder probleem in het geheim bij elkaar komen. Dat kan in sommige gevallen handig zijn voor de één, of voor beide partijen. De boeking zal in geen enkel opzicht bekend worden gemaakt, sterker nog: de gegevens van de gasten zullen zonder ook maar enige twijfel voor de volle honderd procent geheim worden gehouden. De privacy voor de gasten die een kamer per uur wensen staat bij ons hoog in het vaandel. Mocht u of uw ontmoeting met de auto komen, dan is dit in geen enkel opzicht een probleem. De auto kan op onze eigen parkeerplaats worden neergezet en zal door onze betrouwbare medewerkers constant in de gaten worden gehouden.

De kamers

Kamer per uur huren kan natuurlijk ontzettend gunstig zijn voor de portemonnee, omdat er voor de ontmoeting geen hele nacht nodig is zal het ook zeker voor uw financiën ontzettend handig uitkomen om een kamer per uur te huren in dit rendez-vous hotel. De kamers zijn niet alleen fijn ingericht, maar ook altijd ontzettend schoon. De hygiëne zal voor de gasten nimmer een probleem zijn, omdat de kamers die te huren zijn met de nodige aandacht worden schoongemaakt voor het verblijf van de volgende gasten.

Ja, ik wil

Mocht u geen twijfels meer hebben en eigenlijk zo snel mogelijk willen beginnen met het huren van een kamer per uur, dan kan dat! Neem contact op voor de kamer per uur die ú wil huren, en álles zal voor u worden geregeld. En natuurlijk honderd procent discreet!