A brand new year
Image default
Tuin en buitenleven

Wist je dat heel wat mensen een muurposter hebben?

Ben je nog aan het twijfelen over een tuinposter? Nog nooit een muurposter in de tuin gezien bij mensen? Zoek je nog wat extra argumenten om tot de aankoop van een muurposter over te gaan? Wel, weet dat ongeveer 2% van de Belgen en Nederlanders ondertussen gekozen hebben voor een tuinposter. Dat lijkt misschien niet veel, maar in absolute aantallen kan dat tellen!

Geef je muren een opfrisbeurt met een leuke muurposter

Waarom zoveel mensen overstag gaan en voor een buitenposter kiezen? Daar zijn verschillende redenen voor. Een veelgehoorde reden is dat mensen hun tuinmuur niet opnieuw willen schilderen, maar resoluut kiezen voor een tuinposter. Ze geven je tuinmuur alvast een fikse opfrisbeurt en een hele nieuwe uitstraling. Bovendien moet je eigenlijk nooit meer schilderen en krijgt je tuinmuur een bijkomende functie. Het wordt een canvas voor je tuinposter, terwijl de muur daarvoor misschien enkel diende als afscheiding.

Muurposters zijn makkelijk in onderhoud

Muurposters zijn super makkelijk in onderhoud. Je hoeft ze amper af te wassen, niet te voeden en niet te verplaatsen. Logisch dus dat ze de favoriete decoratie zijn van heel wat Belgen & Nederlanders. In tegenstelling tot planten kunnen ze niet verwelken. De bevestigingssystemen van tuinposters bestaan in verschillende materialen, waarbij aluminium zonder twijfel het makkelijkst te onderhouden is, maar ook bamboe en houten omlijstingen heb je geen werk meer aan. De muurposters op tuinposter.nl zijn bovendien stuk voor stuk weerbestendig en kunnen tegen een stootje.

Wisselen met de seizoenen

Muurposters zijn niet duur, dus je kunt makkelijk wisselen van foto. Zo kun je de foto van je muurposter aanpassen aan het seizoen. Een zonnig tafereel in de zomer en misschien wel een winters landschap later op het jaar. De mogelijkheden zijn enorm en als je wil kun je zelf een foto uploaden en deze op je muurposter laten drukken. Het hergebruiken van decoratie is trouwens ook ecologisch gezien mooi meegenomen. Alle tuinposters worden op een duurzame manier gemaakt en gaan jarenlang mee.

Maak van jouw muurposter een pronkstuk

Overtuigd? Dan is het tijd om je buitenposter te gaan bestellen. Zorg voor een pronkstuk in je tuin en kies zorgvuldig. Bekijk de foto’s eens die je zelf gemaakt hebt of overloop de opties online. Selecteer je favoriete foto voor je muurposter, kies het bevestigingssysteem en klaar.

Bij tuinposter.nl vind je het ruimste aanbod in de Benelux en geniet je van een gegarandeerde kwaliteit. Lees er zeker de positieve reviews eens op na en laat je charmeren door de prachtige foto’s.

https://www.tuinposter.nl/muurposters/