A brand new year
Image default
Tuin en buitenleven

Wat zijn de voordelen van een glazen serre?

Veel meer woongenot vanwege glazen serre en tegelijkertijd goed voor het leefmilieu (lagere stookkosten). Dus u heeft eigenlijk 2 voordelen voor een relatief lage besteding. Op het gebied van woongenot haalt u op een slimme wijze heel wat natuurlijk daglicht in uw woonhuis en zorgt een glazen schuifwand voor een overheerlijk ruimtelijk aanzicht. Daarnaast kunt u de bijkomende hitte die voortkomt uit de glazen schuifdeuren slim op afwijkende plekken in uw woonhuis verbruiken. U hoeft vervolgens nauwelijks gebruik te maken van die wand verwarmer om de ruimte op te warmen. Dat kan u merken aan uw energienota en u heeft gelijktijdig een toegevoegde gesloten veranda. Dat zijn twee van de vele voordelen die de glazen serre bied.

Nuttig en luxe: De glazen serre van Privor

Glas bestaat al ver voordat de jaartelling begon  en word in veel diverse toepassingen gebruikt. Het is robuust, transparant en bezit een isolerende functie. Uw huis prijs zal stijgen en het geeft een chique uitstraling aan de achterkant van uw woning. De glazen serre zorgt voor een nieuwe besloten plaats maar met instandhouding van uw zicht. Met het dichttrekken van de glazen schuifdeuren heeft u immers binnen een handomdraai een vertrouwde omgeving waar u heerlijk kunt ontspannen maar ook nog vrij uitzicht behoud op uw tuin. Alsook is het perfect voor gezinnen met jonge kinderen waarbij de overkapping gebruikt kan worden als speelruimte.

Erf uitzicht jaarrond met een glazen schuifdeur veranda

Vogels die een nestje maken in uw haag of spelende kinderen in de tuin. Dit zijn beeldschone tafereeltjes die we met genoegen van binnen zouden bekijken. Jammer genoeg gaan personen niet snel meer buiten onder de tuinkamer zitten als de temperatuur onder de 15 graden komt. Dit kan ook op een afwijkende methode. Een glazen serre kunt u immers eenvoudig plaatsen als raamwerk onder uw afdak. U kunt dan het hele kalenderjaar plezier hebben van extra woongenot met behoud van blijvend uitzicht. Wellicht heeft u wel uitzicht op een stuk tuin wat u speciaal heeft geplaatst om vanuit uw terrasoverkapping te bewonderen. Plus als het winter wordt zet u gewoon de tuinkachel aan. Ook een originele locatie om met familie te borrelen.

De glazen schuifpui kunt u op verscheiden manieren inzetten bij uw huis. Als wand tussen kamers, maar toch zeker ook als glaswand voor uw overkapping. In beide gevallen zorgen ze voor een geweldig open gevoel, meer natuurlijk daglicht en voor de mindere energierekening. U kunt de glazen serre precies krijgen zoals u dat wil. Eventueel met extra accessoires erop zoals tochtstrips en deurgrepen om het volstrekt af te monteren. Anders gezegd een Privor glazen veranda is een slimme aankoop die zorgt voor meer woon genot.

https://glazenschuifwandplaatsen.nl/