Douglas overkapping of een Douglas tuinhuis?

Een tuin is natuurlijk hartstikke fijn. Alleen kun je er niet met alle weersomstandigheden zitten. Tenminste niet zonder een overkapping. In de hete lente- en zomermaanden, natte herfstmaanden en koude wintermaanden is het wel zo fijn om beschutting te hebben. Hiervoor is een Douglas overkapping de ideale oplossing. Wil je extra opbergruimte om al je spullen droog in op te slaan? dan is een Douglas tuinhuis voor jou de beste optie.

 

Extra zitruimte met de Douglas overkapping

Met een Douglas overkapping krijg jij de ideale zithoek die je van alle ruimte voorziet. Je kunt er gemakkelijk een eettafel of tuinset onder kwijt. Gezellig met je vrienden in de tuin zitten, ondanks dat het regent? Of extra schaduw wanneer de zon op zijn heetst is? Met een overkapping van Douglas kan het. De overkapping bestaat uit een bouwpakket die jij geheel zelf kunt samenstellen. Het hoofdframe is wel al helemaal klaar voor je. Jij kan vervolgens de wanden uitkiezen die jij wilt. Zo kun je kiezen voor een helemaal open design, zonder muren. Als je wanden kiest dan heb je nog de keuze tussen houtkleurige of mooie zwarte wanden. De wanden zijn vooral een goede optie, als je meer beschutting tegen het weer wilt. De overkapping is in verschillende groten verkrijgbaar. Vaak zijn er enkele of dubbele overkappingen beschikbaar. De dubbele is dus twee keer zo groot als de enkele. Dit geeft je nog veel meer overdekte ruimte om in te zitten. Handig voor als je vaak vrienden of familie op bezoek hebt.

 

Handig om op te bergen in een Douglas tuinhuis

Heb je veel spullen? Dan heb je ook de ruimte nodig om deze spullen op te bergen. Een standaard schuur voorziet hier niet altijd in. Misschien heb je wel geen schuur en wil je een gemakkelijke oplossing om snel extra ruimte te creëren in je tuin. Een Douglas tuinhuis komt dan goed uit. Deze gemakkelijke en kostenefficiënte oplossing, biedt jou de mogelijkheid om snel meer opbergruimte te hebben. Daarnaast heb je met een tuinhuis geen vergunning nodig, zoals je dat met een schuur waarschijnlijk wel nodig hebt. Dit scheelt een hoop gedoe, alleen al in de tijd die je nodig hebt om de vergunning aan te vragen. Met het tuinhuis kun je zowel in kleine als grote ruimtes gemakkelijk onderdak voor jouw spullen hebben. Dit komt door de grote opties aan verschillende groten van tuinhuizen die beschikbaar zijn. Heb je fietsen en motoren die je kwijt wilt? Dan kan dit in een volledig dichte tuinhuis. Hier zit dan een deur in om gemakkelijk toegang naar binnen te verschaffen. Wil je ook je auto’s kwijt? Dan kun je een extra grote tuinhuis installeren, waar ook een carport aan vast zit. Je rijdt dan gemakkelijk je auto erin en eruit.

 

Hoogwaardige kwaliteit

Douglas hout, afkomstig van de Douglasspar, is duurzamer dan de meeste andere houtsoorten. Het wordt veel eco-vriendelijker geproduceerd. Door de hoge en robuuste kwaliteiten van het hout gaat het ook nog eens ontzettend lang mee. Het tuinhuis of de overkapping, staat er gemakkelijk enkele tientallen jaren. Bovendien is het bestemt tegen vrijwel alle weersomstandigheden. Van zware hagelbuien tot hevige windstormen, het Douglashout blijft zo goed als nieuw. Een tuinhuis of overkapping van Douglashout is door zijn duurzaamheid, goed voor de portemonnee. Van een eenmalige investering heb je namelijk nog lang plezier!

 

https://tuinartikelenoutlet.nl/