Serverruimte reinigen

Datacenter reinigen door professional

THP Clean Datacenter is specialist in het stof- en deeltjesvrij houden van datacenters en alle apparatuur. De goed opgeleide medewerkers beschikken over alle certificaten en werken volgens gecontroleerde protocollen en de ISO 14644-1 norm. Doordat er na een zorgvuldige datacenter reiniging een kleinere kans is op downtime, brandgevaar en technische storingen blijft uw datacenter veilig.

Schakel THP Clean Datacenter in voor serverruimte reinigen

Wilt u graag uw datacenter of serverruimte reinigen door een professional? Maak gebruik van een specialist in zowel ESD schoonmaak als serverruimtes. U kunt de ESD schoonmaak van een serverruimte me een gerust hart aan deze cleaning professionals overlaten. Deze professionals weten zich raad. Een server downtime is niet altijd nodig. Voordat de cleaning specialist aan de slag gaat, wordt een eventuele server downtime uitgebreid besproken.

Pak de schoonmaak professioneel aan

Zoekt u vakmensen die een efficiënte en zorgvuldige ESD schoonmaak in Rotterdam uitvoeren? Dan bent u ook bij THP Clean Datacenter aan het juiste adres. Dit gespecialiseerd bedrijf heeft jarenlange ervaring in het reinigen van serverruimtes en datacenters en zorgen dan ook steeds voor een piekfijn resultaat. Een ESD schoonmaak n Rotterdam wordt aan de hand van een duidelijk stappenplan uitgevoerd. Dankzij dit stappenplan zijn de werknemers van THP zeker dat ze niets vergeten en dat elke fase volgens vooropgestelde richtlijnen verloopt. Bovendien gebruiken ze steeds unieke schoonmaakmiddelen en speciale kledij om zichzelf en de servers te beschermen. Zo zorgen ze keer op keer voor een schone en stofvrije serverruimte, zonder dat het bedrijf met technische storingen te maken krijgt. Dankzij een professionele ESD schoonmaak door THP Clean Datacenter verkeert uw serverruimte dan ook steeds in een uitstekende staat!

https://www.cleandatacenter.nl/