A brand new year
Image default
Tuin en buitenleven

Beton Ciré; voor vloeren, muren en nog veel meer

Als je je recentelijk hebt verdiept in de opties voor een nieuwe vloer, dan ben je de term Beton Ciré misschien wel eens tegen gekomen. Dit afwerkingsmateriaal breng je aan over een verscheidenheid aan oppervlakten om het een moderne en industriële uitstraling te geven. Het is zelf aan te brengen en gaat lang mee. Daarnaast is het naadloos dus erg hygiënisch op keukenvloeren en badkamerwanden. Met Beton Ciré kun je een groot aantal oppervlakten nieuw leven in blazen en de Beton Ciré prijzen zijn ook al lang niet meer zo hoog als voorheen.

Beton Ciré zelf aanbrengen

Als je zelf Beton Ciré gaat aanbrengen, dan betaal je hier per vierkante meter zo’n 40 tot 50 euro voor. Omdat het vloeibaar wordt aangebracht en stevig hecht is het eigenlijk op veel objecten toe te passen. Je kunt je tafelblad vernieuwen, bijvoorbeeld en ook je aanrecht. Omdat Beton Ciré krasbestendig is, zijn dit ideale oppervlakten om hiermee te bewerken. Ook je open haard, je meubilair en je wastafel kun je met Beton Ciré omtoveren. Het leggen van een vloer is iets lastiger, maar ook dit kun je als je je hier goed op voorbereid in principe zelf. Met Beton Ciré creëer je direct een industrieel gevoel in huis en dit met voorwerpen die je al hebt.

De voordelen van Beton Ciré

Voor de doe-het-zelver heeft Beton Ciré een aantal voordelen. Allereerst is het vrij gemakkelijk zelf aan te brengen en zie je snel resultaat. Het is te krijgen in een groot aantal kleuren en je kunt het op verschillende manieren afwerken. Het hecht zich aan een groot aantal verschillende ondergronden en het is gemakkelijk schoon te houden. Je brengt het snel en dun aan zodat het lichtgewicht is en de prijs laag kan blijven. Beton Ciré is watervast, scheurvrij, krasbestendig en kan vele jaren dienstdoen in jouw interieur.

Gerelateerde artikelen

Kunsthaag fraaie decoratie voor interieur en buitenleven

Vernieuw je interieur

Wist je dat heel wat mensen een muurposter hebben?