A brand new year
Image default
Toerisme

Goedkoopste last minute reizen

goedkoopste last minute reizen

De beste resorts in Bulgarije
Bulgarije opent het hele jaar door gastvrij haar armen. 370 kilometer aan stranden langs de hele kust van de Zwarte Zee en de bergketens, die bijna 50% van het hele grondgebied van het land beslaan, bieden unieke mogelijkheden voor strand- en skiresorts. En de ligging tussen twee diametraal tegenovergestelde delen van de wereld, Europa en Azië, geeft Bulgarije een bijzondere charme. Tegenwoordig maakt het land deel uit van de Europese Unie en heeft het de toeristische diensten aanzienlijk verbeterd. Het zwemseizoen begint in mei en duurt tot en met september. Oude heiligdommen, Rozenvallei, watersporten, zeilen, vele andere entertainment- en bezienswaardighedenprogramma’s trekken toeristen van over de hele wereld aan. Vooral als je de mogelijkheid hebt om een ​​tour te kopen die alles bevat wat je nodig hebt.

Populaire resorts in Bulgarije
De zeekust van Bulgarije heeft een aantrekkingskracht. Verbazingwekkend mooie bergen, zacht azuurblauw water, zandstranden en glooiende hellingen, thermale bronnen, extreem gezond. Hier kunt u ontspannen met vrienden, familie of alleen.

In grote resorts vind je gratis stranden. Veel van de “gouden” badzones zijn bekroond door de Europese Unie voor het naleven van milieunormen – “blauwe vlaggen”. De beste resorts van het land bieden een verblijf in een luxe hotel of in een aparte villa met alle voorzieningen. Sightseeingtours kunnen ter plaatse worden gekocht of vooraf worden geboekt via een reisbureau.

 

https://www.dergatsjev.be/2020/07/bulgaria-aqua-paradise-resort-goedkope.html