A brand new year
Image default
Bedrijven

Waar gebruik je kartonnen dozen voor?

 

We maken dagelijks gebruik van kartonnen dozen en we passen het overal op toe. Zo doen we het onder andere om producten beter te dragen. Daarnaast , gebruiken we ze ook voor het dragen van boodschappen en het verzenden van producten. Ook gebruik je kartonnen dozen bij het verhuizen en wil je daar natuurlijk weinig schade bij oplopen. In deze blog helpen wij je verdere schade te voorkomen en geven we je enkele tips.

Tip 1:Dozen nooit overladen 

Gebruik je verzendverpakkingen voor het versturen van producten? Zorg dan dat deze niet overladen zijn. De verzenddozen kunnen scheuren en dat is iets wat je te allen tijde wilt voorkomen. Bovendien hebben postbedrijven restricties  op het maximale gewicht dat je pakket mag wegen na het verpakken van de producten. Overschrijd je dit? dan zullen de kosten toenemen en dit wil je voorkomen.

 

Tip 2: Maak gebruik van een doos op maat.

Kans op schade aan je spullen wil je natuurlijk verminderen. Maak daarom gebruik van een doos wara je product goed in past. Maak daarom geen gebruik van dozen die veel te groot zijn voor je product en beperk de ruimte. Doe je dit wel? Dan neemt de kans op schade enorm toe en dat wil je natuurlijk niet. Bovendien, zijn deze dozen ook nog eens goed voor het milieu en zijn deze goedkoper in aanschaf. 

 

Tip 3: Niet bezuinigen op het karton

Gebruik karton van een hoge kwaliteit en zorg dat je hier voldoende van gebruikt. Doe je dit niet? Dan is de kans dat er scahde op loopt vele malen groter en dat wil natuurlijk voorkomen  Vooral tijdens het verzenden van de producten is dit belangrijk. Op depots van postbedrijven wordt namelijk fanatiek met dozen gegooid en komt het wel eens voor dat pakketten hard op de grond vallen. Gebeurt dit bij breekbare producten? Dan kan dit heel erg nadelig zijn voor de producten en kan er schade worden opgelopen. 

 

 

https://verpakgigant.nl/product-categorie/verzendverpakkingen/