A brand new year
Image default
Muziek

Waarom Martin Audio zo geliefd is in de wereld van geluid

De hoge kwaliteit van de luidsprekers van Martin Audio

Denk je aan audio bij een evenement dan denk je aan Martin Audio. Dit Engelse bedrijf is tot op heden een van de meest geliefde producenten in deze branche. Dit is allemaal bij Dave Martin begonnen. Hij was van mening dat bands en artiesten vaker moesten kunnen optreden voor (groter) publiek en dat zij daarbij ook ‘echt goed’ gehoord moesten worden. Om te zorgen dat zij hier ook de kans toe zouden krijgen heeft Martin in 1971 het bedrijf Martin Audio opgericht. Met dit bedrijf wilde hij de focus leggen op luidsprekersystemen van superieure kwaliteit en op immense flexibiliteit die bereikt kan worden door alle accessoires.

Over de hele wereld zijn hun producten geliefd

Echter is de apparatuur van Martin Audio niet alleen geliefd onder bands en artiesten. Ook organisaties en evenementenlocaties zijn inmiddels al voor ruime tijd overtuigd van de kwaliteit en de mogelijkheden van de geluidsinstallaties en hun accessoires. Denk hierbij aan een groot scala aan verschillende locaties en organisaties: van voetbalstadions tot intieme theaterzaaltjes en van nachtclubs tot immense concerthallen. Martin Audio staat inmiddels bij velen bekend als ‘the top of the bill’ in audio voor je evenement.

De importantie van geluid op jouw evenement

Het is namelijk belangrijk om te zorgen dat jouw evenement een ontzettend goede kwaliteit geluid heeft. Wat je ook in het licht wilt zetten bij jouw event, het aanwezige publiek moet goed kunnen horen wat er gezegd wordt of wat er zich afspeelt. Zeker als zij wellicht verder van het podium vandaan zitten. Niks zo vervelend als boxen die niet goed werken en geen zuiver geluid kunnen produceren. Bij Martin Audio letten ze hier al op tijdens het ontwerpen van de geluidsinstallaties. Deze worden zo vormgegeven dat het geluid opzichzelfstaand al van geweldige kwaliteit is zonder dat daar vooraf een elektronische correctie overheen hoeft. Daarbij komt dat er voornamelijk hout als materiaal gebruikt wordt. Dit heeft als kenmerk dat er een natuurlijke akoestische sound geproduceerd wordt.

Vraag een specialist om hulp

Als je niet precies weet welk product van Martin Audio het beste bij jouw evenement past dan is het verstandig om een specialist om hulp te vragen. Zo ben jij er zeker van dat je de beste keuze maakt die jouw optreden(s) zal voorzien van de beste apparatuur. Met hun verreikende kennis en vaak jarenlange ervaring in deze branche kan de specialist jou adviseren. Samen maken jullie een keuze die precies aansluit op jouw wensen en eisen. Onthoud dat wát je ook kiest de keuze voor een audiosysteem van Martin Audio altijd de goede keuze is.

https://www.ampco-flashlight.com/nl/kopen/merken/martin-audio/