A brand new year
Image default
Dieren

honden websites

Een goede bron van informatie over hondenrassen helpt u bij het kiezen van de perfecte pup voor uw huis, gezin en levensstijl ….. en dat is enorm belangrijk omdat het maken van de juiste keuze de eerste stap is naar een langdurige en gelukkige relatie tussen u en uw nieuwe beste vriend.

Er zijn veel rassen om uit te kiezen, en veel verschillende families om van te houden en het is zinvol om wat onderzoek te doen om een ​​idee te krijgen van hoe jouw ‘ideale hond’ eruit zou kunnen zien …  voordat  je hem meeneemt huis.Deze pagina bevat alle informatie over hondenrassen die u nodig hebt om erachter te komen welke het beste voor u is

Om je een ‘kortere weg’ te geven naar het vinden van een paar rassen die direct aan je behoeften voldoen, heb ik ook lijsten samengesteld van de rassen die het beste in mijn eigen, UN-officiële hondenrascategorieën passen

Aangezien er meer dan 400 officieel erkende hondenrassen in de wereld zijn, lijkt het vinden van de juiste voor u misschien een beetje ontmoedigend. Bijvoorbeeld de mechelse herder.

Maar maak je geen zorgen! Gewapend met de informatie op deze pagina zul je in een geweldige positie zijn om te beslissen welk ras (of rassen) het beste bij jou, je familie en je levensstijl passen – en dat zorgt ervoor dat je ver voorloopt op het spel.

De verschillen tussen rassen

Elk ras was oorspronkelijk ontworpen om honden te produceren met een reeks kenmerken en eigenschappen die hen in staat stelden het ‘werk’ te doen dat van hen werd verwacht.

Deze baan kan een echte taak zijn, zoals hoeden, bewaken, ophalen, jagen, enz. Of het kan een ‘rol’ zijn, zoals schoothondje of metgezel.