A brand new year
Image default
Mode en Kleding

Tips voor de aanschaf van een portomonnee

Tips voor de aanschaf van een portomonnee

Waar we in de huidige tijd steeds meer zaken digitaal doe, is een portemonnee voor velen toch nog altijd een onmisbaar onderdeel van de persoonlijke bezittingen. Niet alleen voor het bewaren van contant geld voor zover dit nog wordt gebruikt, maar wat dacht je van alle pasjes die we al dan niet verplicht met ons mee moeten dragen. Wanneer je dan een portemonnee hebt waar je ze allemaal veilig bij elkaar kunt bewaren is dan wel zo makkelijk. Toch is het vinden van een goede portemonnee een flinke uitdaging, want waar moet een portemonnee voor jouw allemaal aan voldoen en niet geheel onbelangrijk, wat wil je er voor uitgeven? Om je een eindje op weg te helpen, hebben we enkele tips voor het aanschaffen van een portomonnee voor je op een rijtje gezet.

Materiaal

Bij de keuze voor het materiaal van je portemonnee heb je in principe slechts twee keuzes. Je kunt kiezen voor een leren portemonnee of voor een plastic variant. Een leren portemonnee is doorgaans een stuk steviger, wat ervoor zorgt dat deze een stuk duurzamer is, gezien een leren variant een stuk langer meegaat dan wanneer je kiest voor een plastic variant. Eén van de meest populaire merken van dit moment is toch wel myomy. Niet alleen als het gaat om portemonnees, maar ook voor prachtige tassen ben je bij dit merk aan het juiste adres.

Indeling

Net als bij een tas, is ook bij een portemonnee de indeling essentieel om te bepalen of deze geschikt is voor waar jij hem voor wilt gebruiken. Je kunt je namelijk voorstellen, dat wanneer jij kiest voor een model met weinig tot geen vakjes, dit wanneer je gebruik maakt van veel contant geld, dit niet heel praktisch is. Vraag jezelf dus af waar jij hem allemaal voor wilt gebruiken en wat je er allemaal in wilt bewaren. Hoeveel pasjes moeten erin passen, maar ook de mogelijkheid tot kleingeld is niet geheel onbelangrijk. Net als wanneer je kijkt tussen de rugtassen dames voor een geschikt model, geldt dit voor je portemonnee dus exact hetzelfde.

De vorm

Net als bij tassen, heb je ook bij portemonnees tal van verschillende maten. Het is volledig afhankelijk van wat jij nu eigenlijk allemaal in je portemonnee wilt bewaren voor welk formaat je gaat. Je kunt het vergelijken met de aanschaf van een tas. Stel je wil je laptop dagelijks met je meenemen, dan is het niet verstandig te kiezen voor een te kleine nikkie tas. Je zult namelijk merken, dat je na verloop van tijd spijt krijgt van je aankoop omdat hij toch niet helemaal voldoet aan de door jouw gestelde eisen.