A brand new year
Image default
Mode en Kleding

Ook schoenen koop je gemakkelijk en verantwoord online

Als je geen fan bent van online shoppen, dan ben je niet de enige. Er gaan steeds meer verhalen de ronde over oplichterijen en namaak producten dat de drempel steeds hoger komt te liggen. Daarnaast is er het probleem van de fysieke winkels die je zo inkomsten afneemt als je iets bij een webwinkel koopt. Merkproducten zoals Durea schoenen doe je toch liever even aan, om te zien of ze passen en om er even in te lopen. Echter, nu kun je ook verantwoord en zonder schuldgevoel online winkelen naar schoenen en dit heeft vele voordelen.

Verantwoord en zonder schuldgevoel

Er bestaan betrouwbare websites die fungeren als een soort van markt voor winkels. De winkel (fysiek of online) huurt daar een plek om haar spullen te koop te zetten. De opbrengst gaat vervolgens alleen naar de winkel zelf. Platforms zoals To-Be-Dressed verkopen alleen artikelen in de aanbieding en dit van winkels die over het hele land zijn verspreid. Wat in Alkmaar daadwerkelijk in de schappen ligt zie je dus terug op deze website. Omdat de aangesloten winkels eerst gescreend worden kun je er zeker van zijn dat de producten echt zijn. Daarnaast gaat jouw geld direct naar de winkel, wat betekent dat je het helpt te kunnen blijven bestaan.

#Filter nodig

Het enige nadeel van deze sites is dat het assortiment zo groot is dat je misschien problemen hebt te vinden wat je zoekt. Je zal dus echt van de filters gebruik moeten maken en zo alleen de schoenen naar voren brengen in jouw maat, jouw kleur en jouw model. In een fysieke winkel was dit natuurlijk lang niet zo gemakkelijk, maar daar is de keuze ook veel kleiner. Met een beetje geluk vind je bij een online schoenenmarkt kortingen die oplopen tot wel 80 procent. Als je daar niet slaagt, dan slaag je waarschijnlijk nergens.