A brand new year
Image default
Meubels

Losse industriële stalen tafelpoten kopen

Industriële stalen tafelpoten van Tafelpoten.shop

Is uw tafel toe aan een make-over? Heeft u zelf misschien al een mooi tafelblad maar bent u op zoek naar een stel stoere robuuste tafelpoten? Niet alle stalen tafelpoten zijn geschikt voor elk tafelblad. Zo is het belangrijk dat wanneer je een rond of een vierkant tafelblad hebt hier geen losse stalen tafelpoten onder worden geplaatst.

Duurzame poedercoating

Alle stalen tafelpoten bij tafelpoten.shop zijn voorzien van een duurzame poedercoating. Deze poedercoating is vaak zwart of wit maar kan ook transparant zijn. Bij een transparante poedercoating komt de stalen tafelpoot er pas écht goed robuust uit te zijn. Alle lasnaden zijn goed zichtbaar en de kleur gaat goed samen met bijvoorbeeld een eikenhouten of steigerhouten tafelblad.

Onbehandelde stalen tafelpoten

Het is ook mogelijk om te kiezen voor stalen tafelpoten zonder enige vorm van behandeling. Dit is echter niet aan te raden gezien de stalen tafelpoot sneller roestvorming zal tonen. De poedercoating zorgt er voor dat er als het ware een beschermende laag om de poot heen komt te zitten die dit zal tegen gaan.

Stalen tafelpoten voor buiten dankzij thermisch verzinken

Mocht u nou op zoek zijn naar geschikte stalen tafelpoten voor in de tuin, dan kunt u gaan voor thermisch verzinkte poten. Deze poten zijn gemaakt van het materiaal wat ook voor bijvoorbeeld vangrails en lantaarnpalen wordt gebruikt. Dankzij deze zink methode zal er amper roestvorming ontstaan aan de buitenkant vanwege de beschermende laag.

Verschillende modellen stalen tafelpoten

Stalen tafelpoten zijn te onderscheiden in 2 hoofdcategorieën: losse stalen tafelpoten en middenpoten. De losse stalen tafelpoten zoals de X, U of Trapezium poten zijn geschikt voor onder rechte langwerpige tafels. Deze dienen aan de kop van de tafel te worden geplaatst.

Middenpoten zijn poten zoals de Matrix, Dubbele Kruis, Twist, V poten. Dit zijn poten die worden in het ‘hart van het tafelblad’ gemonteerd. Dit houdt in dat de tafelpoot precies in het midden wordt geplaatst zodat dit genoeg ondersteuning bied.

Monteren en bevestigen

De stalen tafelpoten van tafelpoten.shop zijn gemakkelijk te monteren en te bevestigen. Dankzij de brede bevestigingsplaten en de vele sleufgaten en ronde gaten is het monteren een fluitje van een cent. Alleen bij de middenpoten wordt gebruik gemaakt van een sjabloon. Verder is er op de website altijd een technische tekening beschikbaar per product waar alle afmetingen netjes op staan.

Voor meer informatie bekijk tafelpoten.shop

https://tafelpoten.shop