A brand new year
Image default
Meubels

bank van pallets

Pallet banken worden steeds populairder als toepassing voor een tuinmeubel. Wanneer de zon weer tevoorschijn komt is het weer eens tijd om heerlijk van de zonnestralen te gaan genieten. Ontspannen is altijd een goed idee, het is immers al zo druk met al dat werken. Geniet tijdens dit ontspanmoment op een comfortabel en stijlvolle palletbank.  Onze kracht is om pallets om te toveren tot stijlvolle meubels. Onze pallet bank is de specialiteit van alle palletmeubels.

Pallet bank kopen

Wanneer je een palletbank wilt kopen ben je bij palletdeal op het juiste adres. Wij hebben verschillende palletbanken of pallet lounge sets beschikbaar. Selecteer de gewenste pallet bank en plaats het in het winkelmandje. Vervolgens kun je jouw pallet bank afrekenen via Creditcard, PayPal, iDeal, Bancontact of een directe overboeking. Wens je jouw bank bij ons op locatie af te halen? Dat kan! Ook kun je ervoor kiezen om de pallet bank bij jou thuis te laten bezorgen. Dit kan in Nederland voor slechts €29,50.

Verschillende soorten palletbanken

Een palletbank is bij ons te bestellen in een robuuste en een chique palletbank variant. Een palletbank van Palletdeal is ideaal voor zowel binnen als buiten. Met een palletbank in jouw tuin kun je op een heerlijke zomeravond met je familie en vrienden optimaal genieten van jouw tuin. Je hoeft enkel nog de kussens op de palletbank te leggen. Een saaie zomeravond is hierna geen optie meer. Zet gezellig de barbecue aan en genieten maar!

Voordelen palletbank

Pallet banken hebben diverse voordelen. Eén van de belangrijkste voordelen is dat onze pallet bank prijsgunstig zijn en van goede kwaliteit. Een bank van pallets is een verademing voor jouw woonkamer, veranda of tuin en is bovendien stijlvol. Dus voor een scherpe prijs, krijg je een stijlvol en duurzaam product terug.

Een reguliere bank is eigenlijk niets meer dan een ondergrond voor jouw kussens. Als je de prijzen bekijkt van deze reguliere banken heb je de kans om hier flink van te schrikken. Zitten er echt zo’n kostbare materialen in de banken, waardoor deze zo duur zijn? Of betaal je alleen voor het merk? Eén ding is zeker: voor onze bank van pallets betaal je nooit teveel. Onze banken en loungesets van pallets zijn altijd scherp geprijsd en gaan door de duurzaamheid lang mee. Zelf een pallet bank maken? Je kan ook gemakkelijk losse pallets bestellen in onze webshop.

https://www.palletdeal.nl/