Deze onbekende landen zijn de moeite waard om te ontdekken!

Ben je dol op reizen, maar ben je het beu om altijd hetzelfde land te bezichtigen? Ben je opzoek naar een boeiend en prachtig land dat je nog niet kende? Dan heb je geluk! Want wij hebben in samenwerking met reisblog Rebelgrl voor jou de leukste onbekende vakantiebestemmingen op een rij gezet die de moeite waard zijn om te ontdekken!

Het historische Georgië

Oké je hebt vast a gehoord van het land Georgië, maar toch wordt dit prachtige land nog niet zo vaak gekozen als reisbestemming. Toch wordt deze verstopt parel steeds meer door toeristen ontdekt. Dit adembenemende land ligt op de grens tussen Azië en Europa en biedt dus een ideaal uitgangspunt voor een rondreis. Georgie heeft pittoreske steden, prachtige natuur en eeuwenoude burchten en kastelen die je het gevoel zullen geven dat je teruggereisd bent in de tijd.

Het onbewoond eiland Niue

Niue is een prachtig eiland gelegen aan de Grote Ocean in Polynesië. Dit eiland is natuurlijk niet echt onbewoond, maar als je daar bent zal het wel zo voelen. Niue heeft maar rond de 1600 in totaal, en is daarom meteen één van de rustigste plekken ter wereld. Als je houdt van rust, ontspanning, en helderblauw zeewater dan is Niue echt the place to be! Ondanks dat het eiland zo rustig is, is het helemaal niet ouderwets, want Niue is het enige (ei)land waar je overal gratis wifi- bereik hebt, ideaal voor ondernemers op reis. Als je je dus té eenzaam voelt, kan je altijd nog even skypen !

Het oogverblindende Guyana

Guyana is een land in Zuid- Amerika. Als je aan de meeste mensen vraagt om dit land op de kaart aan te duiden, dan zullen er toch maar weinigen in slagen. Guyana is nochtans erg bijzonder, het is het enigste Engelstalige land in heel Zuid-Amerika en bezit één van de grootste watervallen ter wereld, De Kaieteur watervallen genaamd. Deze watervallen zijn zo’n 247 meter hoog en laten de Niagra falls al snel verbleken! Een groot deel van Guyana bestaat uit jungle. Daarom is Guyana de ideale plek voor natuurliefhebbers en zij die houden van een avontuurlijke lifestyle.

 

https://rebelgrl.nl/