A brand new year
Image default
Haartransplantatie

Waarom The Private Hair Clinic?

Is het u ook opgevallen dat er ineens overal haartransplantaties worden aangeboden? De vraag naar haartransplantaties is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Logisch, want we worden met zijn allen steeds ouder, maar we voelen ons nog steeds jong. Tegelijkertijd zorgt haaruitval er voor dat we er ouder uitzien dan we zouden willen.

Dankzij de ononderbroken technische voortgang worden haartransplantaties steeds aantrekkelijker.  In het verleden werden veel haartransplantaties uitgevoerd via de FUT-methode. Deze methode had nadelen, zoals het achterblijven van littekens en pijn. Met de FUE-techniek is er geen sprake meer van littekenweefsel. Bovendien ziet het eindresultaat er stukken natuurlijker uit.

Minder nadelen en een beter resultaat, geen wonder dat steeds meer mensen (mannen én vrouwen) een haartransplantatie overwegen.

Kwaliteit of cowboy?

Zoals bij elke snel groeiende markt werd ook de markt voor haartransplantaties overspoeld door nieuwe aanbieders. Maar hoe herken je de klinieken die kwaliteit leveren en voorkom je dat je ten prooi valt aan een cowboy die alleen maar is ingestapt voor het snelle geld?

Helaas is daarop geen makkelijk antwoord te geven. Een kliniek in Nederland is niet per sé beter dan een buitenlandse kliniek. Maar je kunt ook niet zomaar zeggen dat de klinieken in een bepaald land altijd goede kwaliteit leveren. Je zult dus zelf onderzoek moeten doen.

The Private Hair Clinic: persoonlijk, ervaren, betaalbare kwaliteit

Bij de Private Hair Clinic zul je geen cowboys aantreffen. Bij The Private Hair Clinic staat u ten alle tijden op de eerste plaats, u bent onze zorg en zult nooit worden behandeld als een nummer. Toch ligt de prijs lager dan die van Nederlandse klinieken.

Persoonlijk

Een haartransplantatie ondergaan is niet niks. Daarom hechten we veel waarde aan de begeleiding. Wanneer u kiest voor The Private Hairclinic krijgt u een vaste tolk en een contactpersoon. Ook heeft een chauffeur die u gedurende uw hele verblijf in Turkije naar alle afspraken brengt. Voorafgaand aan de transplantatie zelf nemen we uitgebreid de tijd om te zorgen dat u precies weet wat er allemaal gebeurt.

Na de ingreep verblijft u nog een week in Turkije om het lichaam kans te geven om te herstellen. Onze consultants blijven in de gaten houden hoe het met u gaat en zorgen dat u de getransplanteerde haren op de juiste manier verzorgt.

Ervaring

The Private Hair Clinic werkt met een vast team specialisten. Dit zijn hoogopgeleide professionals met een schat aan ervaring. Doordat ze veel en intensief samenwerken zijn ze perfect op elkaar ingespeeld, waardoor ze veel betere kwaliteit kunnen leveren.

In de loop der jaren heet The Private Hair Clinic al een groot aantal mensen geholpen aan een prachtige haardos. De voorbeelden op onze website spreken boekdelen.

Betaalbaar

De lonen liggen in Turkije een stuk lager dan in Nederland. Zelfs de haartransplantatie-professionals in Turkije verdienen per uur een stuk minder. Daardoor is een haartransplantatie in Turkije een stuk goedkoper dan in Nederland.

Kwaliteit

The Private Hair Clinic werkt met de FUE-techniek. Dit is de beste techniek voor het meest natuurlijke resultaat.

Een keuze voor The Private Hair Clinic is dus een keuze voor natuurlijke resultaten voor een betaalbare prijs. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsconsult.

https://theprivatehairclinic.nl/