A brand new year
Image default
Groothandel

Rvs poetsen en gladde oppervlakken streeploos schoonmaken

Het poetsen van rvs en het streeploos schoonmaken van gladde oppervlakken kan een hele uitdaging zijn. In plaats van dat vuil en bacteriën worden opgenomen, worden deze vaak verplaatst. Hierdoor blijven er vaak vage vlekken en vieze strepen achter op glanzende oppervlakken. In de webshop van Super Shine vind je hier de oplossing voor. In deze online winkel vind je een schoonmaakdoek van uniek materiaal waardoor vuil en bacteriën als sneeuw voor de zon verdwijnen. Deze doek heeft een fantastisch reinigend vermogen, ook zonder schoonmaakmiddelen, en kan tot ruim viermaal zijn eigen gewicht opnemen.

Gebruiksadvies en wasvoorschriften

Op optimaal te profiteren van deze doek die rvs en andere gladde oppervlakken streeploos kan schoonmaken, volg je het best het gebruiksadvies en de wasvoorschriften. Zo wordt er, bijvoorbeeld voor het schoonmaken van de keuken of de badkamer, aangeraden om deze schoonmaakdoek eerst in warm water te dompelen zonder schoonmaakmiddelen. Vervolgens wring je de doek goed uit, zodat deze meer droog dan nat is. Daarna maak je de gewenste oppervlakken schoon en laat je deze zelf drogen. Op deze manier behaal je het beste resultaat. De doekjes kunnen na ieder gebruik gewassen worden, bij voorkeur in een wasnetje. Er wordt aan geraden om de doek niet in een droger te doen, niet heter te wassen dan 65 graden Celsius en geen wasverzachter, 3-in-1 producten of bleekmiddel te gebruiken.

Koop jouw schoonmaakdoekjes online

Wil je ook graag de pluspunten ervaren van de Super Shine schoonmaakdoek om rvs en andere glanzende oppervlakken streeploos te kunnen schoonmaken? Koop dan jouw nieuwe doeken voor het schoonmaken eenvoudig online. Ga naar de webshop van Super Shine en bestel jouw doekjes voor 15.00 uur, zodat deze dezelfde dag nog verzonden worden. Vanaf 20 euro is de verzending geheel gratis. Bestel vandaag nog en profiteer binnenkort al van de voordelen die deze doeken bieden!

https://supershineonline.nl/