A brand new year
Image default
Groothandel

De voordelen van een omsnoeringsapparaat

Wanneer je aan de slag gaat met het versturen van verpakkingen, is er een aantal zaken waar je rekening mee moet gaan houden. Een van de meest cruciale elementen is het feit dat het pakket of de lading veilig en stevig verpakt wordt verstuurd. Op die manier arriveren de pakketjes stevig en onbeschadigd op de bestemming. Wat dan goed van pas komt, is een omsnoeringsapparaat. Wij vertellen je hier waarom en voorzien je van tips.

Het flexibel versturen van pakketten

Je gebruikt een omsnoeringsapparaat voor het flexibel omsnoeren van goederen op diverse plekken. Verstuur je producten met verschillende afmetingen? Dan is een omsnoeringsapparaat helemaal de perfecte optie. 

De voordelen van een omsnoeringsapparaat

Je bent niet alleen een heel stuk mobieler met een omsnoeringsapparaat, ook brengt deze handspanner een aantal andere voordelen met zich mee:

  • Veel gebruikt voor verschillende doeleinden

  • Mogelijkheid om producten ter plaatse te bundelen

  • Ergonomische vorm

  • Standaard 2 batterijen

  • Made in Zwitserland, dus dat zegt genoeg

  • Oplaadtijd batterij 20 minuten

  • Riemspanning en lastijd zijn altijd instelbaar

  • Geschikt voor polypropyleen en polyester tape

Binnen een mum van tijd alle producten bundelen

Lang wachten? Dat hoeft niet met deze handige alles bundelaar. Je kunt namelijk ter plekke aan de slag met het apparaat. Deze krachtpatser heeft dankzij zijn sterke accu en ergonomische vorm binnen de kortste keren jouw verpakkingen gebundeld. Het is daarom ook niet zo gek dat het omsnoeringsapparaat tot een de meest essentiële producten van verpakkingsmaterialen behoort. 

Het is een onmisbaar hulpmiddel voor kleine tot middelgrote bedrijven die met omsnoeringsband werken. Waar wacht je nog op? 

https://www.paperplanetshop.nl/

Gerelateerde artikelen

Akoestische Panelen voorkomt lawaai op kantoor

Rvs poetsen en gladde oppervlakken streeploos schoonmaken