A brand new year
Image default
Groothandel

Akoestische Panelen voorkomt lawaai op kantoor

Akoestische Panelen voorkomt lawaai op kantoor

Niets is zo frustrerend als wanneer u tijdens een businessmeeting wordt gestoord door overmatig geluid van de buren. Geluid op kantoor kan een negatief effect hebben voor de productiviteit. Het is daarom noodzakelijk om uw werkruimte goed af te sluiten voor geluid. De beste manier om uw kantoor minder gehorig te maken, is door akoestische panelen te laten plaatsen. Deze vangen het geluid op en maken de ruimte minder gehorig. Zorg dat alle werknemers in rust kunnen werken door de akoestiek te verbeteren op de werkvloer. Wat de mogelijkheden zijn? Lees hier meer over de mogelijkheden van akoestische panelen. 

Akoestisch whitebord 

In onze shop kunt u alles vinden om uw kantoorruimte te voorzien van een betere akoestiek. Ieder kantoor heeft natuurlijk een whitebord. Wat is dan beter dan een akoestisch whitebord. Dit bord kunt u gewoon gebruiken voor tijdens vergaderingen, maar werkt daarnaast ook als geluidsvanger. Het is een win-win situatie voor elk kantoor.

 Plafondpanelen 

Het geluid opvangen en dempen? U kunt de gehorigheid van een ruimte verminderen door akoestische plafondpanelen te laten plaatsen. In onze webshop vind u verschillende mogelijkheden. Van plafondpanelen met een kleurtje die passen bij uw interieur tot base plafondpanelen. 

Wandpanelen 

Naast de panelen voor aan het plafond, hebben wij ook een ruim aanbod aan wandpanelen. Deze panelen zijn van hoogwaardig kwaliteit en zorgen voor een betere akoestiek. Deze wanden zijn in verschillende kleuren beschikbaar en hierdoor goed aan te passen aan uw interieur. 

Glaswand 

Een goede manier om geluid te verbeteren in een gehorig kantoor, is het plaatsen van een glaswand. Deze wand zorgt voor een betere akoestiek in de ruimte en heeft een stijlvolle uitstraling. Plaats een glaswand op kantoor voor een betere werksfeer. 

Geko 

Wilt u een artistieke oplossing voor uw geluidsprobleem? Kies dan Geko. In onze shop kunt u deze zesarmige stukjes aanschaffen en zelf een decoratieve scheidingswand creëren. Geko is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in verschillende maten. Maak zelf een akoestische wand met deze bijzondere en kleurrijke stukjes.

Optimaliseer de werkruimte door het verbeteren van de akoestiek. Een gehorige ruimte zorgt voor afleiding en een verminderde productiviteit. Zorg dat jouw werkruimte optimaal is voor de beste resultaten. Wilt u meer weten over deze akoestische panelen? Neem dan een kijkje in ons assortiment of neem contact met ons op voor advies. Onze specialisten staan u graag te woord of komen bij u langs voor advies op maat. 

https://www.humanoffice.nl/producten/Akoestiek-scheidingswanden