A brand new year
Image default
Gezondheid

Schone bloedvaten

Houd je bloedvaten schoon! Nou vraag je jezelf af maar hoe dan? Het antwoord is simpel door Vascu Vitaal te gebruiken. Het supplement zorgt niet alleen voor een verbetering van je lichaam, maar helpt deze verbetering ook te behouden. Het is dus ideaal om weer met een schone lei te beginnen en een frisse herstart te kunnen maken. Maar wat zit er precies in deze supplementen en welk effect hebben deze stoffen op je lichaam?

Vitamine K, is een van de opschoners van je bloedvaten. Het helpt bij de stolling van je bloedvaten en valt te halen uit groente, fruit en verschillende soorten vlees. Een tekort aan vitamine K kan een vertraagde bloedstolling veroorzaken. Het is mogelijk dat het kan leiden tot een hersenbloeding bij een ernstig tekort.

Fysosterolen zijn stoffen die lijken op een soort van cholesterol, maar ze werken juist tegen een te hoge cholesterol opname in je lichaam. Sterker nog de stof zorgt er juist voor dat de cholesterol waarde daalt. Wat dus ook weer de kans op hard en vaat ziektes verminderd. Ze zijn te vinden in celmembranen van planten bijvoorbeeld noten of sojabonen.

Rutine is een stof die zo gezond is dat het de bijnaam vitamine P heeft gekregen. Officieel is Rutine helemaal geen vitamine, maar de stof is wel minstens net zo gezond als de chemische verbindingen. Nu volgt een kort maar ingewikkeld technisch verhaal over de werking van Rutine. Het bind met FE2+ ionen, dit zorgt er voor dat de binding met waterstofperoxide wordt voorkomen. Gevolg cellen worden minder beschadigd. Het is een antioxidant met een sterke werking en dus onmisbaar in de strijd voor schone bloedvaten.

Alfa liponzuur is een meervoudig verzadigd vetzuur wat valt onder de groep van omega 3 vetzuren. Dit is een groep met mega gezonde vetten die helaas niet door ons eigen lichaam aangemaakt kunnen worden. Dat betekend dat we het uit onze voeding (zoals vette vis) en uit natuurlijke supplementen moeten halen.

http://www.oligo-pharma.nl/