A brand new year
Image default
Auto’s en Motoren

De kofferbak bescherming bied je een schone wagen

Met de geweldige kofferbak bescherming heb je nooit meer last van een vieze of vuile kofferbak. Deze ruimte in je auto is natuurlijk bedoeld voor het praktische gedeelte. Je kunt hier ontzettend veel in kwijt en wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat stop je hier al je koffers in en wanneer je boodschappen gaat doen worden hier weer alle tassen in verzameld. Ben je bijvoorbeeld een schilder als beroep en heb je een bedrijfswagen? Dan worden hier waarschijnlijk alle potten verf in gezet en al het overige materiaal dat wordt gebruikt voor het werk dat je gaat verrichten. Door middel van de kofferbak bescherming heb je geen last van vuil dat hier op terecht komt, wat je wel hebt wanneer je hier geen gebruik van maakt en daarnaast ook een goede afstotende werking. 

Stoffen mat

Normaliter zal je in een kofferbak een stoffen mat vinden die helemaal geen vuil en vocht kan weren. Leg hier maar eens een natte paraplu of een natte handdoek neer. Het neemt het juist helemaal op en blijft nat. Je zult het vuil er ook niet snel uit krijgen. Ook niet wanneer je bij de wasstraat gaat staan kloppen met de matten tegen een ijzeren rek. Natuurlijk zal je zien dat de matten wel wat schoner worden, maar het echte reinigen ervan is eigenlijk niet mogelijk.

Bescherming

Door gebruik te maken van de kofferbak bescherming kan je zorgen dat de kofferbak te allen tijde beschermd is tegen water en vocht en andere soorten van vuil. En wanneer het er toch mee in aanraking komt weet je zeker dat je het er weer makkelijk vanaf kunt halen en dat je niet hoeft te staan boenen om het eruit te kunnen krijgen. Kijk op de website voor meer informatie over de mogelijkheden die er zijn met betrekking tot de aanschaf van de kofferbak bescherming.