A brand new year
Image default
Gezondheid

Ben jij op zoek naar online coaching?

Wil jij online coaching?

Online coaching helpt jou je doelen te behalen in het leven door middel van een persoonlijk traject. Jouw coach gaat samen met jou een persoonlijk traject ontwikkelen. Hij houdt rekening met jouw doelen, wensen en wie jij bent als persoon. Alleen op deze manier kan er een traject ontwikkeld worden dat past bij jou als persoon en wat realistisch is. Dit zorgt ook voor meer focus en motivatie, omdat er ook rekening gehouden wordt met wat jij leuk vindt. Afhankelijk van het type online coaching traject dat jij kiest, krijg je bij Off-Limit een eigen personal coach toegewezen die samen met jouw sap-voor-stap richting het einddoel gaat werken.

Fitness, voeding en mindset

Bij Off-Limit bestaan coaching trajecten uit één van de volgende topics of een combinatie daarvan. Fitness, voeding en mindset zijn de bouwstenen van een gebalanceerde gezonde levensstijl. Als jij behoefte hebt aan een online fitness coach, een voedingscoach of een mindset coach dan kom je er al snel achter dat gezond leven bestaat uit een combinatie van deze drie bouwstenen. Ze vullen elkaar aan, versterken elkaar en wanneer de één niet in balans is, kan het andere element niet maximaal benut worden. Hierom zijn de coaches van Off-Limit gespecialiseerd in alle drie en niet slechts in één van de drie topics.

Bij Off-Limit hebben we ook een doelgericht fitness programma

Naast de online coaching trajecten hebben we ook een lifestyle pakket beschikbaar gesteld. Deze bestaat uit het 12-weken fitplan, het 26-weken verander je levensstijl compleet pakket en het 52-weken diehard pakket voor diegene die echt alles eruit willen halen. Net zoals bij het coaching traject bestaat het lifestyle pakket uit de topics fitness, voeding en mindset. Het fitness programma uit  het lifestyle pakket bevat onder andere  doelgerichte fitnessschema’s, kracht en cardio schema’s, kennis over fitness, fitness tips en trics en nog veel meer. Ontdek het op Off-Limit.nl!

https://www.off-limit.nl/