A brand new year
Image default
Eten en drinken

Welkom bij De Kokkerie

Bij De Kokkerie van Carla Boelen in Baarn, kunt u uitstekend terecht voor goede verzorgde kookworkshops. Ze geeft kooklessen in Baarn, maar u kunt ook terecht bij vestigingen van de Kokkerie in onder meer Amersfoort, Hilversum, Soest en Naarden. De Kokkerie in Baarn zit op een prachtige locatie in de directe nabijheid van het bos, zodat u daar even lekker van de natuur kunt genieten. De prijs ligt net iets boven de 60 euro per persoon. Er wordt met kleine groepen van minimaal negen tot maximaal veertien personen gewerkt, zodat er veel persoonlijke aandacht is voor ieder afzonderlijk.

Samen koken met vrienden of familie

Als u van koken houdt, is een kookworkshop een heel leuk idee om eens te gaan doen met mensen in uw omgeving. Het is bijvoorbeeld leuk om dit met een paar vriendinnen of met bevriende stellen te doen. Ook met zussen en broers, kan is een kookworkshop een uitstekende optie om samen bezig te zijn. Met z’n allen lekker de keuken in en de heerlijkste gerechten bereiden. Dat is goed voor de saamhorigheid en uiteraard heel gezellig. Daarna kunt u lekker genieten van uw zelfbereide maaltijd. Voor een passende wijn wordt gezorgd.

De verschillende keukens

U kunt uiteraard Nederlands koken, maar er is veel meer mogelijk. Zo kunt u ook authentiek Chinees, Italiaans en Grieks koken, maar ook Marokkaans, Caribisch en is het ook een optie om een lekker high tea of tapas te bereiden, onder de uitstekende begeleiding van Carla en haar team. De ingrediënten zijn voor het grootse gedeelte biologisch en komen van topleveranciers uit Baarn en omgeving. De verse kruiden, komen uit de tuin van Carla zelf. U kunt dus uitgaan van een gegarandeerd hoge kwaliteit van de ingrediënten. Dat zult u ook proeven, dus het is een feest voor uw smaakpapillen.

Lees hier meer over De Kokkerie in Baarn.