A brand new year
Image default
Aanbiedingen

Verantwoorder En Gemakkelijker Shoppen Bij De Plus

Goede prijzen vinden bij de supermarkt… Het is in Nederland niet zo lastig. Maar toch hebben mensen het er vaak over. De ene week is dit in de aanbieding en de andere week weer dat. Maar duurzame producten aanschaffen wordt ook steeds belangrijker. Deze post gaat over de Plus en hoe je daar meer verantwoord en goedkoper kan shoppen.

Nu kan je natuurlijk in de Plus folder kijken naar de aanbiedingen, maar er zijn ook andere manieren om het meeste uit je wekelijkse boodschappen te halen. Daar gaan we het nu over hebben!

 

Blijf op de hoogte

Op de website van de Plus kan je op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Zo hebben ze de afgelopen week aangekondigd dat hun fairtrade bananen nu ook allemaal klimaat neutraal zijn. Hoewel dit je geen geld bespaart is het wel goede informatie om te weten nu duurzaamheid steeds belangrijker wordt.

Acties aan de hand van spaarzegels worden ook op hun site aangekondigd wat het boodschappen natuurlijk wel wat leuker maakt. Zo kan je nu bijvoorbeeld sparen voor een boodschappen pakket ter waarde van 50 euro.

Zo zie je maar dat door de website in de gaten te houden je altijd wat goed geinformeerd ben.

 

Laat het thuis bezorgen

Via de site kan je ook je boodschappen thuis laten bezorgen. Dit scheelt je niet alleen op en neer naar de supermarkt, maar maakt het ook veel makkelijker om de beste aanbiedingen en prijzen te vinden. Met een paar muisklikken zit je zo op een pagina waar alle producten op een rijtje gezet worden, en binnen een minutje of twee heb je alle mogelijkheden bekeken en vergeleken.

Via de site kan je ook veel gemakkelijker speciale aanbiedingen vinden, of zelfs aankopen doen voor je bedrijf.

 

Bekijk het YouTube kanaal

Ook op YouTube is Plus actief en geeft je een beter inzicht in waar de producten vandaan komen. Hier is een van de nieuwe filmpjes die ze geplaatst hebben:

Dit is natuurlijk een leuke manier om erachter te komen waar je producten vandaan komen en waar het geld dat je ervoor betaalt naartoe gaat. Dit is iets wat je in vele supermarkten nog mist.

 

Conclusie

Boodschappen doen hoeft niet altijd een hele klus te zijn. Bij de Plus, maar ook bij vele andere winkelketens wordt het steeds gemakkelijker om verantwoord en ook voor een goede prijs te shoppen. 

https://www.kimbino.nl/