A brand new year
Image default
Eten en drinken

Catering Dordrecht

Catering Dordrecht kan al het werk uit handen nemen bij een feestelijke gelegenheid of etentje. Of het nu voor familie en vrienden is of voor je zakelijke relaties. Bij Catering Dordrecht kun je terecht voor goed eten en uitstekende service.

 

Op www.dordrechtcatering.nl kun je een kijkje nemen en je laten informeren over de diverse mogelijkheden die Catering Dordrecht je te bieden heeft. Catering Dordrecht biedt bovendien een totaal pakket aan waardoor je ook al je andere zaken bij Catering Dordrecht terecht kunt.

 

Ze verhuren materialen zoals verschillende soorten tafels en stoelen maar ook sfeerverlichting en feestartikelen. Natuurlijk hebben zij ook een mooi assortiment servies en bestek zodat je ruim de keus hebt en een passend servies voor je feest kunt uitzoeken.

 

Op het gebeid van entertainment zoeken zij ook samen met jou naar een invulling van je dag of avond. Is het een ingetogen rustig feest? Dan zoeken ze iets wat daarbij past. Ben je meer van het dansen, ook dan ben je bij Catering Dordrecht bij het juiste adres.

 

Weet je nog niet waar je het feest of diner wilt houden? Catering Dordrecht kan je ook daarbij helpen. Zij hebben tal van locaties waarmee ze samenwerken en kunnen je helpen met het vinden van de juiste locatie voor jouw feest of etentje.

 

Voor de zakelijke klanten kun je bij Catering Dordrecht er van op aan dat alles tot in de puntjes wordt geregeld en de klanten goed worden bediend. Met hun jarenlange ervaring, ook op zakelijk gebeid, weten zij als geen ander hoe ze een zakelijke lunch of diner vorm moeten geven.

 

Op het gebied van het aanbod van eten is zoveel mogelijk. Afhankelijk van het soort feest of etentje kijkt Catering Dordrecht naar wat passend is voor de gelegenheid. Wil je een receptie met hapjes en drankjes aan een statafel? Of misschien kies je wel uit een van de buffetten die Catering Dordrecht te bieden heeft. Op het gebied van buffetten kun je werkelijke alle kanten op en kunnen ze een buffet samen stellen die precies aan jouwwensen voldoet.

 

Wil je geen receptie of buffet, maar juist een echt diner? Ook dat is mogelijk bij Catering Dordrecht. Je kunt dan nog kiezen voor de walking dinner of de chiquere variant voor een select gezelschap, de private dinner.

 

Afhankelijk van het aantal gasten en je budget zal Catering Dordrecht bekijken wat demogelijkheden zijn in overleg met jou een pakket samenstellen. Zo verzorgt Catering Dordrecht altijd een op maat gemaakt pakket voor iedereen.

http://dordrechtcatering.nl/bedrijfscatering.html#anchor