A brand new year
Image default
Electronica en Computers

Hoe je vals geld moet onderzoeken met een scanner

Heeft u altijd veel contante betalingen en wilt u uw bedrijf behoeden voor vals geld? In Nederland zijn er nog veel valse bankbiljetten. Met de valsgelddetector van T-Mech zie je in een oogwenk of het biljet echt is.

En wilt u snel weten hoeveel geld u aan het eind van de dag in de kassalade heeft? De detector test niet alleen op echtheid, maar telt ook heel snel de biljetten.

Dit apparaat is geschikt voor euro’s, Britse ponden en Amerikaanse dollars en weet op maar liefst 8 punten valse bankbiljetten te onderscheiden van echte. Uw bedrijf is nu beschermd tegen vervalsers. Dit betekent dat u deze telmachine in een mum van tijd terugverdient.

Met een snelheid van 100 biljetten per minuut kun je de machine ook gebruiken om de rekeningen te tellen. Het duidelijke LCD-scherm laat precies zien hoeveel van elk bankbiljet door de machine is gegaan en hoeveel de totale waarde is. Geen gedoe meer met handmatig tellen en schrijven.

De automaat is klein en handig, waardoor hij gemakkelijk op de toonbank naast de kassa past. U kunt instellen aan welke kant de notities binnenkomen en verlaten. een  geld scanner via bol.com verkopen en een Monster Garantie van 12 maanden.

Kenmerken valsgelddetector en telmachine
Telt meerdere valuta’s – GBP, USD en Euro
Telt elk bankbiljet en noemt de waarde en valuta
100% nauwkeurige valsgelddetectie op 8 afzonderlijke punten: UV, MG, MT, PD, IR en detectieafmetingen, lengte, breedte en papierdikte
Controleert bankbiljetten in een fractie van een seconde
Uitneembare uitvoerlade
Helder LCD-scherm
Geeft waarde, valuta, aantal biljetten en fouten weer
Stand-by energiebesparende modus
Externe ingang om verbinding te maken met de computer voor software-updates
13amp 3-pins stekker en EU-adapter inbegrepen
GRATIS UV-valsgelddetectiepen
Volledige instructies
12 maanden elektrische garantie

 

 

De BrightShine UV-zaklamp heeft talloze functies, van het detecteren van vals geld tot het detecteren van urine en andere vlekken. Bovendien is de BrightShine UV-zaklamp uiteindelijk efficiënt door een oplaadbare functie te gebruiken, waardoor het kopen van batterijen helemaal niet nodig is. Extra compact ontwerp maakt de UV-zaklamp gegarandeerd een goede aankoop!

Deze ultraviolette zaklamp van BrightShine is schokbestendig, gebruiksvriendelijk en zeer veelzijdig. Gebruik de UV-zaklamp voor bankbiljetcontrole, paspoortcontrole, lekdetectie, hygiënecontrole en nog veel meer! De UV-zaklamp wordt geleverd met 3x AAA-batterijen. Dit maakt de UV zaklamp van BrightShine een extra efficiënte aankoop. Super veelzijdig en door en voor iedereen te gebruiken!

De UV-zaklamp:
De ultraviolette zaklamp is voorzien van een 395Nm LED lamp van 3W en heeft een one-push bediening. Deze BrightShine UV-lichtbron doet wat hij belooft. Het is compact, glanst helder, ligt prettig in de hand en wordt geleverd met 3x AAA-batterijen. U kunt meteen aan de slag!

Multifunctionele waarde:
De ultraviolette zaklamp is veelzijdig, gebruik hem op reis, in de horeca, tijdens klussen of gewoon thuis: Geocaching, Trace and Blood Test, Hygiene and Urine Detection, Detecting Counterfeit Money and Personal Identification, Minerals, Spotting Scorpions, Nail Polish Curing, Detection Leaks Airco- en gasleidingen en nog veel meer, dus eindeloze functionaliteit!

https://verkopenviabol.com/