A brand new year
Image default
Beauty en verzorging

Cryolipolyse apparaat te koop, maar welke

Bij Decryofabriek hebben we natuurlijk een cryolipolyse apparaat te koop voor u. Maar het kan zijn dat u door de bomen het juiste cryo apparaat niet meer ziet. Daarom kan het praktisch zijn dat u eerst bekijkt hoe u deze behandeling professioneel wilt aanpakken. Dit kan namelijk op verschillende manieren en is van groot belang voor het cryo toestel en eventuele extra service dat u wilt aanschaffen. Om uw situatie in kaart te brengen hebben we enkele vragen zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen bij het maken van de beslissing om een cryo toestelpakket aan te schaffen.

Overwegingen voor het kopen van een cryolipolyse apparaat:

 • Heeft u een bestaande (slimming)onderneming?

  Dit bepaalt de introductie van het toestel, de financieringsmogelijkheden en de noodzaak voor bijvoorbeeld een opstartplan.

 • Wilt u enkel cryo behandelingen uitvoeren of bijvoorbeeld ook cavitatie?

  Elke behandeling heeft zijn voordeel en nadeel. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden adviseren we hierover.

 • Heeft u een groot klantenbestand?

  Dit betekent bijvoorbeeld een toestel met een extra functie zoals het kin opzetstuk gelijk aan te schaffen.

 • Is uw agenda reeds volgeboekt?

  Dit betekent mogelijk een toestel met hoge efficiency met 4 of 5 behandelkopstukken.

 • Wilt u een training tot cryo-specialist?

  Niet iedereen heeft een training nodig of misschien heeft u al reeds een training gehad, maar soms is het praktischer gelijk te beginnen met de training.

 • Zijn er veel afslank/cryo specialisten in uw omgeving?

  Dit betekent dat u zich bijvoorbeeld wilt onderscheiden van uw concurrent, hiervoor hebben wij verschillende mogelijkheden in toestellen maar doen we ook een analyse voor de behandelprijs in het Opstartplan.

 • Heeft u ervaring met afslankbehandelingen?

  Dit kan betekenen dat u een veelzijdig toestel wilt, met alle mogelijkheden op het gebied van uitvoeren van afslankbehandelingen.

 • Heeft u een marketingplan?

  Bij sommige ondernemers is het fijn als er ondersteuning is bij het lanceren van cryo behandelingen. Hiervoor zijn verschillende marketing ondersteunende mogelijkheden bij Decryofabriek.

 • Wat is uw budget voor een cryolipolyse apparaat?

  Bij Decryofabriek hebben we verschillende klassen cryo toestellen. Voor de starter en voor de profs, maar ook daar tussen in. Bij ons betaalt u niet de hoofdprijs en kunt u zelf kiezen welke aanvullende service u bij uw toestel wilt. Van langdurige garantie tot aan opstartpakketten als marketing en trainingen zodat u er niet alleen voor staat.

 • Hoeveel omzet wilt u gaan draaien met cryolipolyse behandelingen?

  Heeft u een grotere zaak met een klantenbestand dan adviseren we eerder een professioneler cryo toestel. Met een geadvanceerder en uitgebreider toestel kunt u meer vragen voor elke behandeling.

 • Hoelang wilt u garantie?

  Sommige toestellen hebben langere garantie dan andere toestellen.

 • Wilt u het onderhoud zelf doen?

  Elk cryo toestel heeft onderhoud nodig maar enkele toestellen hebben meer dan andere toestellen, als u dat niet zelf wilt doen adviseren wij een toestel een minder onderhoudsgevoelig toestel.

Samen met u gaan we kijken naar het cryolipolyse apparaat en de aanvullende pakketten als marketing, opstart of trainingspakketten welke het beste bij u en uw situatie passen. Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Decryofabriek
info@decryofabriek.nl
www.decryofabriek.nl

https://decryofabriek.nl/collections/cryolipolyse-apparatuur