A brand new year
Image default
Electronica en Computers

Goedkoop een Samsung Galaxy Book 2

Goedkoop een Samsung Galaxy Book 2 kopen

De Samsung Galaxy Book 2 is er in een betaalbare variant. Voor slechts €719,- beschik je over deze laptop met een Intel Core i5 processor. Daarnaast is de afwerking prachtig en het geeft de laptop ook echt een zakelijk uiterlijk. Daarnaast start hij binnen maximaal 15 seconden op omdat hij over windows 11 beschikt. Tevens beschikt hij over 8GB werkgeheugen en in combinatie met de Intel Core i5 processor zorgt dit er ook voor dat je meerdere apps tegelijkertijd kunt draaien. Natuurlijk kun je hem ook gewoon gebruiken voor email en tekstverwerken, maar je kunt veel meer uit deze laptop halen. Daarnaast beschikt hij over een prachtige webcam waarmee je altijd goed zichtbaar bent tijdens vergaderingen of zoomen. Tevens is er een ingebouwde microfoon aanwezig zodat je ook luid en duidelijk te horen bent voor andere mensen.

Ons eindoordeel

Wij vinden dat de Samsung Galaxy Book 2 met recht een 7,5 verdiend. Hij is super snel en daarnaast kun je er ook voldoende op opslaan. Echter is de 256 GB SSD schijf voor een boel mensen te weinig. Het kost al snel 100 euro als je deze wil laten verdubbelen. Je kunt er dan beter voor kiezen om gebruik te maken van clouddiensten, want dan heb je diezelfde ruimte voor een paar euro per maand. Zo behoud je niet alleen je spaarcenten, maar ook heb je overal ter wereld toegang tot je data.

Bekijk onze website voor nog meer laptops en computers

Op Pcbetaalbaar kun je nog meer computers en laptops vergelijken. Niet alleen op specificaties, maar ook de prijzen worden automatisch bijgewerkt. Hierdoor loop je nooit een aanbieding mis. Tevens hebben wij een professionele redactie die niet alleen adviseert, maar ook nog eens kritisch kijkt. Hierdoor heb je altijd een eerlijk en betrouwbaar oordeel. Ben jij van plan om binnenkort een nieuwe laptop, computer of randapparatuur te kopen? Neem dan een kijkje op onze website.