A brand new year
Image default
Dienstverlening

Bijzondere trouwlocatie Veluwe

Droom jij al sinds je klein bent over een bruiloft in de buitenlucht en in een prachtig natuurgebied? Dan is de Veluwe de perfecte trouwlocatie om elkaar het ja-woord te geven. 

De Veluwe is misschien wel het aller mooiste natuurgebied in heel Nederland. De hoge bomen, de mooie uitgestrekte vlaktes, de dieren en natuurlijk de heerlijke frisse geur van de natuur. Niet zo gek dat het daardoor één van de meest populairste gebieden is om te trouwen. Het landschap, de kleuren en de rust maken de perfecte combinatie voor de dag van je leven.

Een unieke trouwlocatie op de Veluwe 

Zie jij jezelf, in je prachtige, zorgvuldig uitgekozen trouw outfit al het ja-woord geven met uitzicht op de natuur in de Veluwe? Genieten van het diner of dansen onder de sterrenhemel? Op de Veluwe voelt het altijd nét een beetje magischer en heb je een unieke en onvergetelijke dag met familie en vrienden. De bijzondere trouwlocaties op de Veluwe geven jouw bruiloft nóg meer romantiek en sfeer. Of je nu kiest voor een groots feest wat bijna festival-achtig aanvoelt, of juist voor een kleinschalige bruiloft met enkel je inner circle. Samen met je kersverse man of vrouw en natuurlijk de genodigden geniet je van de mooiste dag van je leven, middenin de natuur. Dat is trouwen op een bijzondere locatie op de Veluwe. 

Ben jij op zoek naar een bijzondere trouwlocatie op de Veluwe? Yes, I do! Neem contact met ons op, wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden.

https://www.hoevekindergoed.nl/