A brand new year
Image default
Bedrijven

VPD biedt u de beste diensten aan!

Bent u geïnsereerd in de diensten van VPD? VPD biedt u de meest professionele diensten aan. VPD is onder andere gespecialiseerd in 2-Man Delivery. Twee VPD-medewerkers vervoeren uw goederen en brengen ze binnen bij uw klant. In ons concept van expres leveringen en 1-Man Delivery (eenmanslevering) vervoeren onze medewerkers uw goederen en zorgen we voor een 24u distributie. Dankzij jarenlange ervaring heeft VPD de nodige kennis én middelen voor een vlekkeloos en professioneel transport van uw goederen. VPD verzorgt dagelijks uw afhalingen en leveringen over heel België en Luxemburg dankzij een efficiënte 24-uur service. VPD beschikt over een sterk uitgebouwde logistieke service. Handig voor ons, een belangrijke troef voor u!

Transport VPD verzorgt uw dagelijkse afhalingen en leveringen over heel België en Luxemburg dankzij een efficiënte 24-uur service. Onze chauffeurs vertegenwoordigen uw bedrijf en zijn dus beleefd, behulpzaam en correct. Aangezien wij met eigen chauffeurs en vrachtwagens werken bieden wij in alle opzichten uitstekende kwaliteitszorg en kwaliteitszekerheid.

VPD heeft door z’n jarenlange ervaring in de branche de nodige kennis en middelen om het transport van uw goederen efficiënt en professioneel af te handelen.

We maken onder andere gebruik van een high-end informatiesysteem. Daarnaast gebruiken we ook doorgedreven organisatietools voor optimaal resultaat. Wij staan bij VPD ook bekend ook dynamiek en flexibiliteit. Echter herkennen klanten ons ook aan onze getrainde en vriendelijke medewerkers. Een toevoeging is ook onze grote vloot, waarmee wij meerdere klanten tevreden mee kunnen stellen. Naast transport en distributie hanteren wij ook last mile delivery. Last Mile Delivery is een fase in het transport die steeds belangrijker wordt, in het afgelopen jaar heeft de Nederlandse consument voor ruim 20 miljard euro online bestellingen geplaatst bij webshops. In verhouding met het jaar ervoor is dat 23% meer. Dit heeft een groot impact op de logistieke markt. Last Mile Delivery is een onderdeel van het transport waarmee wij ons proberen te onderscheiden en mee willen verrijken. Kortom, redenen genoeg om er zeker van te zijn dat wij uw transportproject in no time bezorgen.

https://www.vpd.eu/