A brand new year
Image default
Bedrijven

Roestvast stalen profiel

RVS profielen

Roestvast stalen profiel

Rvs profielen kunnen van elkaar verschillen. Het profiel is afhankelijk van hoe groot het metaal is, en wat het gebruik ervan is, maar bij vangeenen.nl zorgen wij ervoor dat we jou de beste profielen geven. Van hoeken tot balken, en T-stukken tot buizen, wij zijn gespecialiseerd in roestvrije constructiesecties, geschikt voor een breed scala aan toepassingen, industrieën en zelfs thuisapparatuur. Onze roestvrijstalen secties repliceren de afmetingen van een standaard rvs plaat en we hebben voldoende maten op voorraad. 

Maatwerk

Misschien weet je al welke maat en vorm rvs plaat jouw toepassing nodig heeft, maar misschien ben je nog op zoek naar opties om aan de slag te gaan. Kijk op onze website voor meer informatie over wat je nodig hebt in onze productcatalogus en gids. Vind zo de maat of vorm die je zoekt. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, zodat we je kunnen helpen het beste rvs profiel voor jouw gewenste behoefte te kunnen vinden. 

Gegarandeerde kwaliteit bij vangeenen.nl

In de afgelopen jaren hebben we ons beziggehouden met het aanbieden van een exclusieve collectie rvs profielen in verschillende categorieën, zoals profielen van warm en koud gewalst staal en gefuseerde laserprofielen. Het geleverde stalen profiel is vervaardigd met behulp van het beste roestvrij staal en de nieuwste technieken in overeenstemming met de huidige markt en voorkeur. Ons aangeboden staalprofiel staat bekend om zijn hoge corrosieweerstand, hardheid en duurzaamheid met een ongeëvenaarde kwaliteit. Ons stalen profiel is verkrijgbaar in verschillende diktes en afmetingen om te voldoen aan de vereisten van verschillende industriële toepassingen zoals dakbedekking, luchthavenhangers, gevelbekleding, boerderijen, fabrieksschuren, magazijnen, auto-onderdelen en uitrustingen voor thuis. We zijn ervaren en in staat om maatwerkoplossingen te bieden met een grote productiecapaciteit. Wij leveren metalen producten binnen de beloofde tijd, van goede kwaliteit, voor een goede prijs.

https://vangeenen.nl